- Cihaz
- Reno 2Z
Android 11 beta tanıtım videoları izlerken 10a yeni geçmenin mutluluğunu yaşarız işte
garibanın yüzü güler mi be
Android 11 beta tanıtım videoları izlerken 10a yeni geçmenin mutluluğunu yaşarız işte
Hocam yıl sonuna 11 bile çıkar. Biz o sıra 10'a geçme mutluluğu yaşarız.Android 11 beta tanıtım videoları izlerken 10a yeni geçmenin mutluluğunu yaşarız işte
Aklımda pis düşünceler Oppo nun 1945 hint romunu buldum resmi siteden telefonda 5.30 gb (Dragon Raja) boyutunda oyun var üşünemezsem onu flashlıycambelki update ile android 10 hızlı alırım diye düşünüyorum ama :/ oyunada dokunamıyorum yedekleme falan :/
Denesemmi denemesemmi sadece numaraları farklı ama :/
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Risk alma bence.Aklımda pis düşünceler Oppo nun 1945 hint romunu buldum resmi siteden telefonda 5.30 gb (Dragon Raja) boyutunda oyun var üşünemezsem onu flashlıycambelki update ile android 10 hızlı alırım diye düşünüyorum ama :/ oyunada dokunamıyorum yedekleme falan :/
Telefonda kalıcı hasarlar bırakabilirsin. Denemeni tavsiye etmem.Aklımda pis düşünceler Oppo nun 1945 hint romunu buldum resmi siteden telefonda 5.30 gb (Dragon Raja) boyutunda oyun var üşünemezsem onu flashlıycambelki update ile android 10 hızlı alırım diye düşünüyorum ama :/ oyunada dokunamıyorum yedekleme falan :/
Büyük ihtimalle hepimizin kafasında o vardı ama herkesi haziran ve sonrasına atmışlar. Belki pandeminin etkisinden dolayı olabilir.Mayıs ortalarında falan gelir diye bekliyordum Haziran'a atmışlar umarım Haziran sonuna kadar kalmaz neyse Ağustos'a kalan ülkeler bile varken olaya iyi yönden bakıp şükretmek lazım.
bence denemeyin.
Risk alma bence.
Pff pff bide rom denemeleri yapan biri olucağız ama neyse denemiycem bekliyelim bakalım Haklısınız.Telefonda kalıcı hasarlar bırakabilirsin. Denemeni tavsiye etmem.