- Cihaz
- Diğer
Bu gidişle gelecek seneyi bulur ..OS 7.1'i ne zaman alacağız peki? Bir de 8 alacaklar listesinde bu telefonların coğu.
Bu gidişle gelecek seneyi bulur ..OS 7.1'i ne zaman alacağız peki? Bir de 8 alacaklar listesinde bu telefonların coğu.
Büyük ihtimalle öyle olacak.Bu gidişle gelecek seneyi bulur ..
Aynen aynen ben zaten bu VPN olayı konuşulunca şaşırmıştım sonra olmayınca normal ruh halime geri döndüm garibanlık üzerimize yapışmışgaribanın yüzü güler mi be
İleride VPN ile alırız dedik ama tarihler birbirine çok yakın, riske gerek yok.Aynen aynen ben zaten bu VPN olayı konuşulunca şaşırmıştım sonra olmayınca normal ruh halime geri döndüm garibanlık üzerimize yapışmış
Hahaha aynen çok haklısın valla hocam ilk defa ios dan vazgeçtim oppoyu çok beğendim diye ama bu güncelleme konusu beni hüsrana uğrattı mecbur bekleyeceğiz artıkHocam yıl sonuna 11 bile çıkar. Biz o sıra 10'a geçme mutluluğu yaşarız.
Hocam ben bu telefonu alırken iPhone 7 Plus ile bunun arasında kalmıştım. Açıkçası ne yalan söyleyim, telefondan aşırı memnunum ve hiç sıkıntı çıkarmadı. Kamera konusunda, performans konusunda gerçekten seviyesindeki telefonlarla kapışır ama güncellemede geri seviyedeyiz.Hahaha aynen çok haklısın valla hocam ilk defa ios dan vazgeçtim oppoyu çok beğendim diye ama bu güncelleme konusu beni hüsrana uğrattı mecbur bekleyeceğiz artık
Hocam ben de iPhone 7 var şuan telefon ihtiyacım olmadığı halde beni çok cezbettiği için aldım ve dediğiniz gibi telefondan çok memnunum ben de ama gelgelelim bu bekleyiş insanı üzüyor yoksa telefon gayet başarılıHocam ben bu telefonu alırken iPhone 7 Plus ile bunun arasında kalmıştım. Açıkçası ne yalan söyleyim, telefondan aşırı memnunum ve hiç sıkıntı çıkarmadı. Kamera konusunda, performans konusunda gerçekten seviyesindeki telefonlarla kapışır ama güncellemede geri seviyedeyiz.
Os 7 güncellemesi yayınlandıysa ve numaranız aynıysa yapabilirsiniz. Yapmadan önce yedek almayı unutmayın.A5 2020 ye vpn ile daha önce yükleyebilirmiyiz