ColorOS 7 Türkiye ve Avrupa Dağıtım Tarihleri

zekiergezer

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Hindistan yazılımda zirvede. Çöp demek pek doğru değil.
Katılıyorum ama tasarım konusunda Apple'dan aldıkları ilhamın çeyreğini yazılım konusunda alsalar Dünya'nın Çin ve Hindistan'dan ibaret olmadığını anlarlar. Örneğin ColorOS global sayfalarına giriyorsun istisnalar haricinde hep Hindistanlı ve Çinli kaynıyor. Bu çok iyi bir izlenim değil bence.

W

wittroc

Guest
Katılıyorum ama tasarım konusunda Apple'dan aldıkları ilhamın çeyreğini yazılım konusunda alsalar Dünya'nın Çin ve Hindistan'dan ibaret olmadığını anlarlar. Örneğin ColorOS global sayfalarına giriyorsun istisnalar haricinde hep Hindistanlı ve Çinli kaynıyor. Bu çok iyi bir izlenim değil bence.
Maalesef Android işletim sistemli firmaların neredeyse tamamı bu konuda Apple'ın yanından bile geçemiyor. Ülkemizde Apple her ne kadar fiyat politikası gereği sevilmese de müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyor ve verilen parayı da hak ediyor. Umarım ileride Apple'dan bazı şeyler öğrenirler çünkü her yeni Android sürümünde aylarca beklemek içler acısı.

zekiergezer

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Maalesef Android işletim sistemli firmaların neredeyse tamamı bu konuda Apple'ın yanından bile geçemiyor. Ülkemizde Apple her ne kadar fiyat politikası gereği sevilmese de müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyor ve verilen parayı da hak ediyor. Umarım ileride Apple'dan bazı şeyler öğrenirler çünkü her yeni Android sürümünde aylarca beklemek içler acısı.
Aslında ben bana Android 11'i bile verin mantığında değilim. Sadece 7-8 aydır her türlü sosyal medya aracılığıyla ColorOS 7 reklamı yapıyorlar. Teoride şahane ama uygulamada sıfır. En azından Apple gibi her ülke için, her modelin için yazılımı hazırladığında duyur, tanıt, yayınla. Süründürüyorlar resmen ve gerçekten hiç etik değil insanları bu kadar bekletmeleri.

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
Cihaz
A5 2020
Apple gibi tek inşa üzerine piyasaya sürülen ürünler olmadığından Android piyasasındaki üreticilerin versiyon atlamaları hep bir sorun teşkil ediyor maalesef.​

Cihan37

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Oppo cihazlarını en çok kullanan ülkelerden biri tabi ki halka göre dağıtacaklar öncelikleri her zaman pazar payı yüksek olan bölgeler olacak ama böyle devam ederlerse globalde tutunamazlar Hindistan Çinde takılırlar öyle

Mcht6198

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Kuralları okursanız moderatör veya yöneticilerin hiçbir açıklama yapmadan yorum ve içerik silme hakkına sahip olduğunu görebilirsiniz.
Admin oppo aleyhinde konuştuğum için yorumumu silmiş
Mesajlar birleştirildi:

İyi veya kötü eleştirme hakkına sahibim 2000 bin TL verdim daha telefonun 7 taksit borcu duruyor ama telefon çöp oldu

W

wittroc

Guest
Oppo cihazlarını en çok kullanan ülkelerden biri tabi ki halka göre dağıtacaklar öncelikleri her zaman pazar payı yüksek olan bölgeler olacak ama böyle devam ederlerse globalde tutunamazlar Hindistan Çinde takılırlar öyle
Güncellemeyi önce Hindistan'a verme nedenleri denemeleri. Yazılımda zirvedeler, dediğim gibi. Denemeyi (beta) de önce o adamlara gönderiyorlar ki açıkları bulsunlar. Ayrıca bahsettiğiniz iki ülkenin de milyar nüfusu var. Her türlü yüksek satış yapacaktır.