ColorOS 7 Türkiye ve Avrupa Dağıtım Tarihleri

asK

Retired at 2022
Emekli
Admin oppo aleyhinde konuştuğum için yorumumu silmiş
Mesajlar birleştirildi:

İyi veya kötü eleştirme hakkına sahibim 2000 bin TL verdim daha telefonun 7 taksit borcu duruyor ama telefon çöp oldu
Kötü eleştiriyle, kötüleme ve rencide etmeyi karıştırmayın. Kötü eleştiri serbest, yaptığınız şey yasak. İsterseniz açalım yorumunuzu OPPO dava açsın size marka kötülemekten?

Güncelleme almayan cihaz kötü cihaz değildir kafanıza yerleştirmelisiniz bunu. iPhone 5S güncelleme almıyor mesela ancak cillop gibi çalışan bir cihaz. Güncellemelere takık olmayın.

sharK

İrem
Süper Moderatör
Cihaz
Reno 2Z
Lütfen sakin olalım. Hepimiz güncelleme konusunda biraz sinirliyiz, ama yapacak bir şeyimiz maalesef yok. Beklemekten çaremiz yok. Güncelleme almayan telefon kötü telefon değildir, bunu unutmayın.

@Mcht6198 eğer telefonunuz ile ilgili bir sorun varsa ki sanırım daha garanti kapsamında telefonunuz, yetkili bir servise götürün arka kapak için.

Deaththroes

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
Reno Z
İnsanlarin sinirleri gerilmiş beklemekten :) Ben de çok eleştiriyorum ama adamlar haziran demis bi bekleyelim halen söz verdikleri tarihler içindeyiz unutmamak lazim. Yarin güncelleme gelse niye ayin 25inde yaptiniz diyemeyiz dimi :)

Limec

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Konu çok saptı. Lütfen sadece güncelleme gelirse yazalım.

• Beğen
Tepkiler: asK

qrace07

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Ne kadar da güzel paylaşımlar böyle. :oops:
Güncelleme bilgisi var diye giriyoruz, güncelleme hariç her şey var. :D

Lütfen artık konumuza odaklanalım.
İyi forumlar... :)

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Cihaz
Reno 5
Oppo Türkiye iyice sapıttı galiba sinirden gülüyor insan :D Tr sitesinin yazılım kısmını arada takip ederim bişey eklemişler mi diye bugün eklemişler bir tane A.24 sürüm numaralı, ama neye gülsem iyi Hindistan sürümünü yüklemişler sanırım, 1945 kodu var, alttakilerde ise eski 1951 :D
Ek Açıklama 2020-06-24 154340.png

W

wittroc

Guest