Bilmediğim bir konuda çok aydınlandım teşekkür ederimAX7 güncelleme almayacak.
Bilmediğim bir konuda çok aydınlandım teşekkür ederimAX7 güncelleme almayacak.
Ne demek hocam, rica ederim.Bilmediğim bir konuda çok aydınlandım teşekkür ederim
Hocam, yanlış olmasın şimdi ama bazı kaynaklar alacağını söylüyor. Siz yine Oppo ile iletişime geçin, yanlış bilgi olmasın.Bilmediğim bir konuda çok aydınlandım teşekkür ederim
Kimsenin bir bilgi verdiği yok sitemim buna zaten sıkıntı burada başlıyorNe demek hocam, rica ederim.
Mesajlar birleştirildi:
Hocam, yanlış olmasın şimdi ama bazı kaynaklar alacağını söylüyor. Siz yine Oppo ile iletişime geçin, yanlış bilgi olmasın.
İsterseniz sizin için bir de ben deneyeyim.Kimsenin bir bilgi verdiği yok sitemim buna zaten sıkıntı burada başlıyor
Boşuna zahmet etmenizi istemem çünkü cvp verecek bir insanoğlu çıkmıyor karşımızaİsterseniz sizin için bir de ben deneyeyim.
Sizin ilginize teşekkür ederimBoşuna zahmet etmenizi istemem çünkü cvp verecek bir insanoğlu çıkmıyor karşımıza
Bu durumu şöyle açıklayabilirim bütün telefon markalarında amiral gemisi mantığı vardır örnek olarak Huawei markası P20 modeline güncelleme desteği vermeye devam ederken P20 Lite modeline desteği keser.Boşuna zahmet etmenizi istemem çünkü cvp verecek bir insanoğlu çıkmıyor karşımıza
Mesajlar birleştirildi:
Sizin ilginize teşekkür ederim
Peki bana şunu anlatır mısın AX7 nin pro 'su çıktımı yok peki neyin güncellemesi ni kesiyorBu durumu şöyle açıklayabilirim bütün telefon markalarında amiral gemisi mantığı vardır örnek olarak Huawei markası P20 modeline güncelleme desteği vermeye devam ederken P20 Lite modeline desteği keser.
Bunun sebebi de şudur ki donanımsal açıdan yazılımlar yeni teknolojileri destekleyen telefonları hedefler yani siz bir amiral gemisi aldığınız zaman o telefonun işlemcisi,gpu'su 3-4 güncelleme alacak şekilde ayarlanmıştır fiyatı bu sebeple yüksektir.
Sizin telefonunuz için en stabil güncellemenin şu an ki güncelleme olduğunu düşünüyorsa OPPO firması güncelleme vermez söyle düşünebiliriz iPhone 4 bir cihaz hali hazırda ki yazılımıyla sorunsuz çalışırken son iOS güncellemesiyle kasmaya başlar.
Bu OPPOyla alakalı bir durum değil kısacası ve gördüğüm kadarıyla cihazının yan modellerden birisi o yüzden güncelleme beklemek yanlış olur
Hocam AX7 zaten giriş segment bir cihaz.Peki bana şunu anlatır mısın AX7 nin pro 'su çıktımı yok peki neyin güncellemesi ni kesiyor
Ben şunu anlatamıyorum galiba ben telefona kalkıp ta android 11 veya ColorOS 7 beklemiyorum şu an ki sürümü 8.1 ColorOS 5.2 bunu android 9 veya ColorOS 6 ya yukseltemiyor mu ayıptır günahtır ya çoğu uygulama telefonda çalışmıyor bile sürüm düşük olduğu içinPeki bana şunu anlatır mısın AX7 nin pro 'su çıktımı yok peki neyin güncellemesi ni kesiyor
Yani kusura bakmayın ama İlk giren telefon ilk alana kakalanıyor biz ürettik siz aldınız hadi by by size geçmiş olsun demek buHocam AX7 zaten giriş segment bir cihaz.
Hocam sizi "kakalayan" satış danışmanları oluyor genelde.Ben şunu anlatamıyorum galiba ben telefona kalkıp ta android 11 veya ColorOS 7 beklemiyorum şu an ki sürümü 8.1 ColorOS 5.2 bunu android 9 veya ColorOS 6 ya yukseltemiyor mu ayıptır günahtır ya çoğu uygulama telefonda çalışmıyor bile sürüm düşük olduğu için
Mesajlar birleştirildi:
Yani kusura bakmayın ama İlk giren telefon ilk alana kakalanıyor biz ürettik siz aldınız hadi by by size geçmiş olsun demek bu