- Cihaz
- Reno 5
A5 ve A9 modellerine de güncelleme geldiğine göre güncellemeden sonra bu konuya bekleriz
A5 ve A9 modellerine de güncelleme geldiğine göre güncellemeden sonra bu konuya bekleriz
Merhaba forumdaşlar.
Bildirim paneli, karanlık mod, şarj tüketme süresi, kamera arayüzü, görsel değişimler vb. güzel şeyler olmuş Ancak fotoğraf kalitesi 1 tık düşmüş gibi sezimledim. Bir de "ekrana çift tıklayarak uyandırma" özelliğinde cihaz uykudan uyanıyor fakat ColorOs 6'ya göre aynı etkileşim ile tekrar uyumuyor, bu beni bir miktar üzdü...(2z)
Aldığımız C.22 sürümlü güncellemeden sonra 2 tane fix güncellemesi çıktı. C.23 ve C.27 olarak. Özellikle C.27'de kamera olayı düzeltmiş diye söyleniyor. Onlar bize gelince göreceğiz ama düzeltilecektir elbet.Merhaba forumdaşlar.
Bildirim paneli, karanlık mod, şarj tüketme süresi, kamera arayüzü, görsel değişimler vb. güzel şeyler olmuş Ancak fotoğraf kalitesi 1 tık düşmüş gibi sezimledim. Bir de "ekrana çift tıklayarak uyandırma" özelliğinde cihaz uykudan uyanıyor fakat ColorOs 6'ya göre aynı etkileşim ile tekrar uyumuyor, bu beni bir miktar üzdü...(2z)
C27 düzeltildi Kaan emin olAldığımız C.22 sürümlü güncellemeden sonra 2 tane fix güncellemesi çıktı. C.23 ve C.27 olarak. Özellikle C.27'de kamera olayı düzeltmiş diye söyleniyor. Onlar bize gelince göreceğiz ama düzeltilecektir elbet.
Çift tıklama olayında ise bir sorun yaşamadım ben ama sıfırlama imkanınız varsa tavsiye ederim, ya da güncelleme bekleyip sıfırlayın.
Merakla bekliyoruz hocam C.27 güncellemesini, bakalım C.28, C.29'da nasıl güzelleşecekC27 düzeltildi Kaan emin ol