- Cihaz
- Reno 2Z
O konuda da yine benden haber bekliyceksinizMerakla bekliyoruz hocam C.27 güncellemesini, bakalım C.28, C.29'da nasıl güzelleşecek
O konuda da yine benden haber bekliyceksinizMerakla bekliyoruz hocam C.27 güncellemesini, bakalım C.28, C.29'da nasıl güzelleşecek
2 adım öndesiniz Bakalım gelsin de size elbet bize de uğrar..O konuda da yine benden haber bekliyceksiniz
Tabii ki kardeşim..2 adım öndesiniz Bakalım gelsin de size elbet bize de uğrar..
Sadece sistem ayarlarını sıfırla dedim ve sorun düzeldi. Teşekkür ederimÇift dokunma ile ekranı uyandırdıktan sonra, aynı hareketle kapatma işlemi kullandığım cihazda sorunsuz çalışıyor. Coloros 7 ile kaybolan bir özellik değil bu. Sisteminize has bir problem olabilir. Sıfırlama yapmayı deneyin.
Rica ederizSadece sistem ayarlarını sıfırla dedim ve sorun düzeldi. Teşekkür ederim
@kaanguvenal bir müddet de c27 bekleriz artık, problem değil teşekkürler size de..
İyi günler, teşekkürleriyi günler kolay gelsin hocam
Bendeki güncelleme C.22 C.27 için telefondaki yazılım menüsünde gözükmesinimi bekliyeceğiz.
Yoksa fixleri yükleyebileceğimiz bir yol varmı.
Şimdiden Teşekkürler
Hard reset nasıl atılıyordu öğrenmek ve bilgilerini tazelemek isteyenler için yazarmısınız.Bugün itibari ile Reno 3, Reno 3 Pro, Reno 2Z ve Reno Z modelleri ColorOS 7.1 ve Fix güncelleme bazlı güncelleme aldılar. Bu güncellemelerden sonra 4 model için konuşacak olursam hard reset atıp, konunun ilk mesajında dediklerimi yapmanız yararınıza olacaktır ki, çok fark ettiriyor
Kalan Reno ve A5, A9 serileri içinse bir gelecek güncellemeden sonra hard reset atmanız iyi olacaktır.
Ben Hard resetin telefonun fabrika ayarlarından bile daha ileri bir adım olduğunu biliyorum. Telefon işlem tamamlandığında kutusundan çıktığı gibi oluyor diye biliyorum. Yani yedekleme şart.Hard reset nasıl atılıyordu öğrenmek ve bilgilerini tazelemek isteyenler için yazarmısınız.