hala hala degisik massalah telefona kilif begendiremiyozTelefon kılıfını çıkarınca düzeldi taktım tekrar bı sorun yok şuan
Evet baya ilginç bı çözüm yolu öğrenmiş olduk çözüme ulaştım teşekkür ederimDemekki uyum sağlamıyor sd kart olabilir sıkışıyor olabilir,bu şekilde ilginç çözüm yolu olabileceğinide öğrenmiş olduk çözüme ulaştınız değil mi.
Ya dün pugb konsolu takmıştım galiba o sırada sıkışmışhala hala degisik massalah telefona kilif begendiremiyoz
Rica ederim, önemli olan sorununuzun çözüme kavuşması sizin adınıza sevindimEvet baya ilginç bı çözüm yolu öğrenmiş olduk çözüme ulaştım teşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:
Ya dün pugb konsolu takmıştım galiba o sırada sıkışmış
Tam olarak kavuşmamışız Elif Hanım yine albüme girince herhangi bir fotoğrafa tıklıyorum beni atıyor :')Rica ederim, önemli olan sorununuzun çözüme kavuşması sizin adınıza sevindim
Ozaman sd kartınız sorunlu daha kaliteli sd kart almalısınız yada biçimlendirip öyle telefona takın deneyiniz.Tam olarak kavuşmamışız Elif Hanım yine albüme girince herhangi bir fotoğrafa tıklıyorum beni atıyor :')
format atmayi denesinOzaman sd kartınız sorunlu daha kaliteli sd kart almalısınız yada biçimlendirip öyle telefona takın deneyiniz.
Sd kar başka telde düzgün çalışıyorsa telefonda sorun, yok eğer çalışmazsa kartta sorun olduğunun işaretidir bundan dolayı hemen öneremeyiz formatı, ilk önce kaynağı öğrenelim.format atmayi denesin
anladim sagolSd kar başka telde düzgün çalışıyorsa telefonda sorun, yok eğer çalışmazsa kartta sorun olduğunun işaretidir bundan dolayı hemen öneremeyiz formatı, ilk önce kaynağı öğrenelim.
Sd kar başka telde düzgün çalışıyorsa telefonda sorun, yok eğer çalışmazsa kartta sorun olduğunun işaretidir bundan dolayı hemen öneremeyiz formatı, ilk önce kaynağı öğrenelim
Elif hanım şaka gibi ama telefonum cidden kılıf yüzünden hata veriyor sadece çıkarınca geçiyor bekledim baya ve sorumlu kılıf.. telefonum kabına sığmıyorOzaman sd kartınız sorunlu daha kaliteli sd kart almalısınız yada biçimlendirip öyle telefona takın deneyiniz.
Desenize Amine hanım, sd kartınız kılıfınızı beğenmiyorEif hanım şaka gibi ama telefonum cidden kılıf yüzünden hata veriyor sadece çıkarınca geçiyor bekledim baya ve
Elif hanım şaka gibi ama telefonum cidden kılıf yüzünden hata veriyor sadece çıkarınca geçiyor bekledim baya ve sorumlu kılıf.. telefonum kabına sığmıyor