Kutudan çıkan kılıf zaten kulaklığın da bi tanesi çalışmıyor Elif Hanım baya şansız bı kutu açılışı yapmışım sanırımDesenize Amine hanım, sd kartınız kılıfınızı beğenmiyor
Çok sıkıştırıyor demek ki sorun çıkartıyor.kılıf orjinal değil mi?
Kulaklık için şunu denermisiniz Amine hanım;Kutudan çıkan kılıf zaten kulaklığın da bi tanesi çalışmıyor Elif Hanım baya şansız bı kutu açılışı yapmışım sanırım
Hızlı kontrol tam olarak tarama mı oluyorKulaklık için şunu denermisiniz Amine hanım;
Anasayfa da telefon yöneticisi var oradan hızlı kontrol seçiniz sırasıyla kontrol yaparmısınız yanınızda kulaklığı şarj aletini bulundurun.
Evet telefonun fonksiyonları nın kontrolüHızlı kontrol tam olarak tarama mı oluyor
Yaptım 97 oldu ve kulaklık hâlâ aynı teki çalışmıyorEvet telefonun fonksiyonları nın kontrolü
Kontrol yaparken ses geldi mi yada başka telefonda denediniz mi kulaklığı, acaba kulaklık mı sorunlu yoksa telefonun girişinde mi sorun var ona binaen teyit edilmesi açısından.Yaptım 97 oldu ve kulaklık hâlâ aynı teki çalışmıyor
Kulaklıkta sorun var başka telefonda denedim teki çalışıyor ciddenKontrol yaparken ses geldi mi yada başka telefonda denediniz mi kulaklığı, acaba kulaklık mı sorunlu yoksa telefonun girişinde mi sorun var ona binaen teyit edilmesi açısından.
Müşteri hizmetleri arasanız durumu bildirseniz daha sağlıklı yardımcı olacaklardır.Kulaklıkta sorun var başka telefonda denedim teki çalışıyor cidden