Arkadaşlar oppo reno 3 deki ekran gibi reno 2z yi nasıl böyle yaparız.??Ekli dosyayı görüntüle IMG20200720154757.jpg
Ayarlar > ekran parlaklık> her zaman açık ekran kısmının ekran görüntüsü nü atarmısınızReno 4 yeni aldım nasıl yaparız aynı islemi
Google hesabınızda mı resimler, reno4 den giriş yapın indiriniz.İ phone 7 32 GB vardı bende yedekleme yaptım goog fotoğraflarda duruyor o resimleri Reno 4 fotoğraflar dosyasına nasıl aktarabilirim blr de rehberim telefon listemi göremedim nasıl bulurum
Zedge tavsiye edebilirimİ phone 7 32 GB vardı bende yedekleme yaptım goog fotoğraflarda duruyor o resimleri Reno 4 fotoğraflar dosyasına nasıl aktarabilirim blr de rehberim telefon listemi göremedim nasıl bulurum
Mesajlar birleştirildi:
Zil sesleri sitelerden yüklemek istemiyorum virüs gelir diye yok mu böyle uygulama acaba ? Whatsap iPhone daki o ses güzeldi birde klasik iPhone zil sesi gibi
Mesajlar birleştirildi:
Zil sesleri sitelerden yüklemek istemiyorum virüs gelir diye yok mu böyle uygulama acaba ? Whatsap iPhone daki o ses güzeldi birde klasik iPhone zil sesi gibi
Play store den zedge tavsiye edebilirim.İ phone 7 32 GB vardı bende yedekleme yaptım goog fotoğraflarda duruyor o resimleri Reno 4 fotoğraflar dosyasına nasıl aktarabilirim blr de rehberim telefon listemi göremedim nasıl bulurum
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Resimler için bunu yapabilirsiniz.Google hesabınızda mı resimler, reno4 den giriş yapın indiriniz.
Kişilere giriniz> sağ üstte 2 nokta var tıklayınız ve ayarlata giriniz> görüntülenecek kişiler buradan bakınız
Mesajlar birleştirildi:
Zedge tavsiye edebilirim
Mesajlar birleştirildi:
Play store den zedge tavsiye edebilirim.
Mesaj (SMS) Bölümü nu nasil aktif edebilirim bana gelen mesajlar SMS Messenger gidiyor sinir buzucu
Tuş kilidi kapalıyken uygulamaların mı logosunu diyorsunuz, sanırım hayır. Ama ana menüdekileri büyütebilirsiniz. Tabi bunları büyütünce onlarda büyür mü bilemem.Kapalı ekranda çıkan whatsap FB vs uygulamaların logo karı biraz daha büyük yapabilir miyiz ?
Cevap vermiştim, önceki yazıma bakabilirsiniz.Tuş kilidi kapalıyken siyah ekran saat tarlh gösterirken alt barda sosyal medyalar oluşuyor bir mesaj geldiğinde o anki logolar için soruyorum