Arkadaşlar oppo reno 3 deki ekran gibi reno 2z yi nasıl böyle yaparız.??Ekli dosyayı görüntüle IMG20200720154757.jpg
Ayarlar > ekran parlaklık> her zaman açık ekran kısmının ekran görüntüsü nü atarmısınızReno 4 yeni aldım nasıl yaparız aynı islemi
Ekran görüntüsü atarmısınız.Oppo Reno 4 e ait e posta kutusu mesajlar (SMS) Takvim saat ( saat logosu olmamış) ve Reno 4 ait tüm logoları daha belirgin yapılsın gözü yoruyor lütfen dikkate alınsın tuş kilidi deki ekran saat tarih ve logolar büyük olsun kim yapıyor bu yazılımları
Ayarlar>Ana ekran duvar kağıdı> simge stilini ayarla>buradan özeli seçip ister büyük ister küçuk yada oval nasıl isterseniz ayarlayabilirsinizEkli dosyayı görüntüle 1944
Mesajlar birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 1945
Mesajlar birleştirildi:
Tarih saati ilk bastaki resimde nasıl ortalayabilirim* ve dediğim gibi çok basit logolarının yukarıda bahsettiğim gibi
Mesajlar birleştirildi:
Tarih saati ilk bastaki resimde nasıl ortalayabilirim* ve dediğim gibi çok basit logolarının yukarıda bahsettiğim gibi
Oldu mu erol bey istediğiniz.Ayarlar>Ana ekran duvar kağıdı> simge stilini ayarla>buradan özeli seçip ister büyük ister küçuk yada oval nasıl isterseniz ayarlayabilirsiniz
Mesajlar birleştirildi:
Saat için ana sayfaya basılı tutun orada pencere öğelerini seçiniz orada 5*2 olanı seçin ortalar.
Opponun kendine ait e-posta uygulamasını nerden bulurum telefonu sıfırladım uygulama gelmedi nerden bula bilirim aceba alakasız olacak ama şimdiden özür dilerimOldu mu erol bey istediğiniz.
Oppo hesabı mı soruyorsunuzOpponun kendine ait e-posta uygulamasını nerden bulurum telefonu sıfırladım uygulama gelmedi nerden bula bilirim aceba alakasız olacak ama şimdiden özür dilerim
Ayarlara girin en üstteki bara oppo hesap yazın çıkarOppo hesabı mı soruyorsunuz
Bu uygulamayı diyorum teşekür ederim şimdiden ablaOppo hesabı mı soruyorsunuz
Mesajlar birleştirildi:
Ayarlara girin en üstteki bara oppo hesap yazın çıkar
Ama her markanın kendine özgü logo ve planları olur Iphone gibi olursa oppo olmanın ne anlamı kalır değil mi?. Zamanla alışırsınız logolara, kendinize özgü şekillendirin buda sizin için avantaj öyle değil mi. İyi forumlarO kısmı sayfa ikide o postayı alıp söylediğiniz yere tuttum getirdim oraya içine de Hotmail adresini tanıttım
Mesajlar birleştirildi:
Elif hanım benim söylediğim logolarının daha anlaşılır simge olması i phone daki gibi olması hepsi oppo Reno 4 de birbirine benziyor oppo ya ait simgeler umarım yazılımla düzelir.
Bu uygulama sayfalarında arayın bulursunuz.Bu uygulamayı diyorum teşekür ederim şimdiden abla