- Cihaz
- Diğer
OPPO yine şaşırtmadı A54 modeli var ama A55 modeli yok bu ne saçmalık.Satış alım yerinden konu açınız lütfen
OPPO yine şaşırtmadı A54 modeli var ama A55 modeli yok bu ne saçmalık.Satış alım yerinden konu açınız lütfen
Sayın @beycengiz Yaklaşık 1 ay önce Oppo müşteri hizmetlerine Reno 5 Lite Android 12/ColorOS 12 ne zaman gelecek diye sormuştum oradaki görevli müşteri temsilcisi dağıtım takvimine göre Reno 5 Lite için Ağustos-Eylül tarihlerini vermişti.IMEI sırasına göre güncellemelerin dağıtıldığını bu yüzden tam net tarih veremediklerini bana belirtmişlerdi.Bu yüzden Eylül sonu gibi geleceğini tahmin ediyorum.Bu güncelleme gecikmeleri ve Reno 5 Lite cihazımdaki kısıtlı bazı özelliklerden dolayı Reno 5 Lite cihazımı eşime verdim.Ben de Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazı modeline geçtim.Severek kullanıyorum.Sizin sorunuz üzerine bilgi vermek amacıyla yazdım sayın @beycengiz İyi forumlar dilerim.Reno 5 lite nerede acaba
Teşekkür ederim hocam.Sayın @beycengiz Yaklaşık 1 ay önce Oppo müşteri hizmetlerine Reno 5 Lite Android 12/ColorOS 12 ne zaman gelecek diye sormuştum oradaki görevli müşteri temsilcisi dağıtım takvimine göre Reno 5 Lite için Ağustos-Eylül tarihlerini vermişti.IMEI sırasına göre güncellemelerin dağıtıldığını bu yüzden tam net tarih veremediklerini bana belirtmişlerdi.Bu yüzden Eylül sonu gibi geleceğini tahmin ediyorum.Bu güncelleme gecikmeleri ve Reno 5 Lite cihazımdaki kısıtlı bazı özelliklerden dolayı Reno 5 Lite cihazımı eşime verdim.Ben de Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazı modeline geçtim.Severek kullanıyorum.Sizin sorunuz üzerine bilgi vermek amacıyla yazdım sayın @beycengiz İyi forumlar dilerim.
Rica ederim sayın @beycengiz Umarım en kısa sürede gelir Android 12 güncellemesi ve daha uzun süre beklemek zorunda kalmazsınız.Teşekkür ederim hocam.
Biz de bekliyoruz ama hâlen gelmedi.Rica ederim sayın @beycengiz Umarım en kısa sürede gelir Android 12 güncellemesi ve daha uzun süre beklemek zorunda kalmazsınız.
Maalesef Oppo çok bekletiyor güncellemeleri.Biz de bekliyoruz ama hâlen gelmedi.
Emin ol çok pişman olacaksın. Hele Türkiye'ye üvey evlat muamelesi yapan Google ve oppoyu hayatımdan çıkarıyorum. Asla iPhone'dan başka cihaz alınmaz. Güncelleme verdimi tüm dünyaya aynı gün aynı saatte veriyor. İstersen beta kullanıcısı oluyorsun istediğin an son sürümü kullanıyorsun. 7 yıl destek veriyor cihazlarına.İphone dan buna geçtik inşallah pişman etmez
Hele Siri varki telefona dokunmadan her şeyi yaptıyorsun. Al kulaklığını saatini telefonu verdiğin para çok ama karşılığını aldığın tek marka Apple.Emin ol çok pişman olacaksın. Hele Türkiye'ye üvey evlat muamelesi yapan Google ve oppoyu hayatımdan çıkarıyorum. Asla iPhone'dan başka cihaz alınmaz. Güncelleme verdimi tüm dünyaya aynı gün aynı saatte veriyor. İstersen beta kullanıcısı oluyorsun istediğin an son sürümü kullanıyorsun. 7 yıl destek veriyor cihazlarına.