- Cihaz
- Reno 4
Denemek lazımBunlar otomatik mesaj atıyorlar herhalde. Ya da cidden hiçbir bilgileri yok. Android 12 güncellemesi alan bir telefonu sorsak yine netlik kazanmamış derler
Denemek lazımBunlar otomatik mesaj atıyorlar herhalde. Ya da cidden hiçbir bilgileri yok. Android 12 güncellemesi alan bir telefonu sorsak yine netlik kazanmamış derler
Zaten otomatik yanıt atıyorlar, her mesaj aynı olması şans olamaz.Bunlar otomatik mesaj atıyorlar herhalde. Ya da cidden hiçbir bilgileri yok. Android 12 güncellemesi alan bir telefonu sorsak yine netlik kazanmamış derler
Kardeşim bende reno 4 pro kullanıyorum. Reno 3 pro ya color os 12.1 sürümü verilmiş bende düz color os 12 görünüyor. Acaba senin arkadaşımda da durum aynımıdırReno 4 Pro'ya da yollamışlar arkadaştan gördüm. Bir an önce Reno 4'e de yollarlar umarım.
Arkadaşımda da düz Color os 12 verilmiş. AynıKardeşim bende reno 4 pro kullanıyorum. Reno 3 pro ya color os 12.1 sürümü verilmiş bende düz color os 12 görünüyor. Acaba senin arkadaşımda da durum aynımıdır
Geliyor takvim içinde şuan beta olarakOPPO A55 üvey evlat kaldı galiba bi biz almadık hâlen
Takvimi nereden gördünüz bana da atar mısınız? Bakmak istiyorum, teşekkürler.Geliyor takvim içinde şuan beta olarak
OPPO bir daha almayın bende almam rezaletten başka bir şey değil. Redmi Note 9S geçiş yapacağım babamla telefonları değişeceğiz.Oppo rezil ettin kendinide benide