- Cihaz
- A74
Telefon güncellenirken çıkan yazıyı kastediyorum.Ekran degisimi coloros yazisi ne hocam telefon acilirkenmi
Telefon güncellenirken çıkan yazıyı kastediyorum.Ekran degisimi coloros yazisi ne hocam telefon acilirkenmi
Daha akıcı oldu kameram bazı anlarda özelikle acelem olan anlarda kitleniyordu şuan sorunsuz açılıyo ve hızlıda oldu açıkçasıMerhaba arkadaşlar,yeni bir güncelleme gelmiş şu anda müsait olamadığım için yükleyemedim.Guncellemeyi yapan arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz?Bende yükleyince tekrardan yazarım buraya.Ekli dosyayı görüntüle 5078
Bazı modellerde kilitleniyormuş demek sizinde kilştlenmeyecek anlamına gelmez güvenlik güncellemesi ağırlıklı olduğu için güncellenmesi tavsiye edilirBenim kamera zaten kilitlenmiyodu ki
Arkadaşın kamerası için zamanla sizin kameranızda kilitlenir demek mi istedinizBazı modellerde kilitleniyormuş demek sizinde kilştlenmeyecek anlamına gelmez güvenlik güncellemesi ağırlıklı olduğu için güncellenmesi tavsiye edilir
Olabilir ılmayacak diye bir garanti yok maalesef, ona bakarsanız kilitlendiğini belirten arkadaşlarda var .Arkadaşın kamerası için zamanla sizin kameranızda kilitlenir demek mi istediniz
Benim arkadaşta var a74 o da telefonundan memnun özellikle kamerası çok iyi bu cihazın demekten kendini alamıyor
İşte örnek mesela.Daha akıcı oldu kameram bazı anlarda özelikle acelem olan anlarda kitleniyordu şuan sorunsuz açılıyo ve hızlıda oldu açıkçası
Tamamdır, güncellemeyi yükledim yine bir kaç uygulama güncellenmis ve guncellenirken çıkan ekran deigişmis yanıp sönen coloros yazısı var altında da güncellemenin ilerleyişini gösteren yüzde var. Fotodaki yazı ne anlama geliyor ben bir kaç birşey denedim ama onunla alakalı değilmis.Ekli dosyayı görüntüle 5088
Şarjda olduğu için öyleydi çıkarınca normal haline dönüyor.Mesajlar birleştirildi:
Şarj simgesi nasıl mavi olmuş soylermisniz ?
Hm anladımŞarjda olduğu için öyleydi çıkarınca normal haline dönüyor.
Benimde dosyalarim kismi degismisTamamdır, güncellemeyi yükledim yine bir kaç uygulama güncellenmis ve guncellenirken çıkan ekran deigişmis yanıp sönen coloros yazısı var altında da güncellemenin ilerleyişini gösteren yüzde var. Fotodaki yazı ne anlama geliyor ben bir kaç birşey denedim ama onunla alakalı değilmis.Ekli dosyayı görüntüle 5088
Dosyalar sürümü kaç oldu acaba? Dosyalar üzerine uzunca basıp uygulama bilgilerine girin sürüm numarasını paylaşırsanız sevinirim.Benimde dosyalarim kismi degismis