- Cihaz
- Reno 5 Lite
OPPO Reno 5 lite 13.3.6 aynı sürüm olabilirDosyalar sürümü kaç oldu acaba? Dosyalar üzerine uzunca basıp uygulama bilgilerine girin sürüm numarasını paylaşırsanız sevinirim.
OPPO Reno 5 lite 13.3.6 aynı sürüm olabilirDosyalar sürümü kaç oldu acaba? Dosyalar üzerine uzunca basıp uygulama bilgilerine girin sürüm numarasını paylaşırsanız sevinirim.
13.6.2Dosyalar sürümü kaç oldu acaba? Dosyalar üzerine uzunca basıp uygulama bilgilerine girin sürüm numarasını paylaşırsanız sevinirim.
Oppo Reno 2Z için 13.5.4 sürümü uygun oldu onu yükledim. 13.6.2 sürümü ingilizce APK MİROR sitesinde.13.6.2
Eline sağlık, 13.5.4 Türkçe mi?Oppo Reno 2Z için 13.5.4 sürümü uygun oldu onu yükledim. 13.6.2 sürümü ingilizce APK MİROR sitesinde.
Evet Türkçe. Teşekkür ederim. Ben İngilizce kullanıyordum. İki varyantmış.Oppo Reno 2Z için 13.5.4 sürümü uygun oldu onu yükledim. 13.6.2 sürümü ingilizce APK MİROR sitesinde.
EvetTürkçe sıkıntı yok.Eline sağlık, 13.5.4 Türkçe mi?
Mesajlar birleştirildi:
Evet Türkçe. Teşekkür ederim. Ben İngilizce kullanıyordum. İki varyantmış.
İstersen konu açarak paylaşım yapabilirsin. Ben Dropboxa yükledim. Senin için indirme linki bırakayımEvetTürkçe sıkıntı yok.
Ben zaten yükledim. Ama yine de link attığınız iyi olmuş elinize sağlık yüklemek isteyen faydalanır.İstersen konu açarak paylaşım yapabilirsin. Ben Dropboxa yükledim. Senin için indirme linki bırakayımForumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.