- Cihaz
- A74
Arkadaşlar Oppo A74 kullanıyorum ve uzun süredir güncelleme alamıyorum. Coloros sürümü 12, 13 gelicek diyolardı ama hala gelmedi neden gelmiyor bir bilginiz varmı?
Evet spam için atılan ama ben bunu küfür olarak nitelendirmemiştim, boş atılan mesaja karşılık olarak yazdığını düşündüm ama argoda bunu küfürlü olarak kullanılıyorsa şimdiki konu hariç tabi o zaman gereken yapılır
Tamamda hocam neden hayla banlanmadiLütfen maksadını aşan kelimelerden kaçınınız, saygı ve terbiye anlayışı içerisinde yazışmalarımızı sürdürelim, gerginlik büyüklük yada kibirin kimseye faydası olmaz
Burada açılımını yapmayınKüfür olarak deyil bos mesajmi ban yemiyceksem acilimini yapiyim elif hanim
Hocam birisi forumda kufur edicek siz bisey yapmiycaksiniz yol gecen hanimi burasi yanlis konusuyorsam uyarin lutfenLütfen maksadını aşan kelimelerden kaçınınız, saygı ve terbiye anlayışı içerisinde yazışmalarımızı sürdürelim, gerginlik büyüklük yada kibirin kimseye faydası olmaz
Belli ki şarjın azalmış biraz sarj a tak da forum havalansın temizlensin .
Belli ki şarjın azalmış biraz sarj a tak da forum havalansın temizlensin .
Ben kaçıyorum @Elif hanım peşimi bırakmıyorlar amaLütfen maksadını aşan kelimelerden kaçınınız, saygı ve terbiye anlayışı içerisinde yazışmalarımızı sürdürelim, gerginlik büyüklük yada kibirin kimseye faydası olmaz
Küfürlü konuşmalara neler yaptığımı diğer konularda bakılabilir, algı üzerinde yapılan var birde aleni var kişi tahrik edici konuşmasından uyarı aldı , küfür maksatlı yapmadığını beyan ediyor buna binaen şuan izlemekteyim konuyu.Hocam birisi forumda kufur edicek siz bisey yapmiycaksiniz yol gecen hanimi burasi yanlis konusuyorsam uyarin lutfen
Helal hocam sizden bunu istedik yaptiniz saolunBir haftalık ban aldınız daha dikkatli ve seçici olalım yoksa kalıcı olması muhtemeldir bu tutumunuz devam ederse.
Eyvah!Bir haftalık ban aldınız daha dikkatli ve seçici olalım yoksa kalıcı olması muhtemeldir bu tutumunuz devam ederse.
Aynen ben uyarimi aldimKüfürlü konuşmalara neler yaptığımı diğer konularda bakılabilir, algı üzerinde yapılan var birde aleni var kişi tahrik edici konuşmasından uyarı aldı , küfür maksatlı yapmadığını beyan ediyor buna binaen şuan izlemekteyim konuyu.