- Cihaz
- A74
Arkadaşlar Oppo A74 kullanıyorum ve uzun süredir güncelleme alamıyorum. Coloros sürümü 12, 13 gelicek diyolardı ama hala gelmedi neden gelmiyor bir bilginiz varmı?
Helal hocam sizden bunu istedik yaptiniz saolun
İstendiği için değil adil olma adına gereken yapıldı, kimse kimseyi tahrik edemez yada bu tutum içerisine girip gizliden karşı tarafın kişilik hak ve özgürlüğünü al aşağı kelimeler kulllanamaz o bakımdan şimdilik bu ceza yeterli ileri gidildiği takdirde arttırılarak gereken yapılır kim olursa olsun önce adalet sağlanmalı ki kimse mağdur ve mazlum olmasın.Helal hocam sizden bunu istedik yaptiniz saolun
Puanınız daha sıfır ben puana göre değişiyor diye biliyorum.Foruma yeni katılan kişilere karşı bir algı mı var? Ben Yeni üye diye gözüküyorum aslında bir süredir hesabım kayıtlı ama, sonuçta en bilgili kişi bile yeni üye statüsünden başlar?
Herkes eşittir kişiler kendi egolarını tatmin etmek için ezme politikası uygulayabiliyor.Foruma yeni katılan kişilere karşı bir algı mı var? Ben Yeni üye diye gözüküyorum aslında bir süredir hesabım kayıtlı ama, sonuçta en bilgili kişi bile yeni üye statüsünden başlar?
Puan aldıkça rütbe artıyorPuanınız daha sıfır ben puana göre değişiyor diye biliyorum.
Orasını bilmiyorum ama yani benim asıl sorum yeni üyeler hiçbir şey bilmiyor gözüyle mi bakılıyor diye, öyle düşündüm bir araPuanınız daha sıfır ben puana göre değişiyor diye biliyorum.
İstedik derken oyle deyilİstendiği için değil adil olma adına kimse kimseyi tahrik edemez yada bu tutum içerisine girip gizliden karşı tarafın kişilik hak ve özgürlüğünü al aşağı kelimeler kulllanamaz o bakımdan şimdilik bu ceza yeterli ileri gidildiği takdirde arttırılarak gereken yapılır kim olursa olsun önce adalet sağlanmalı ki kimse mağdur ve mazlum olmasın.
Elif hanim benim kim oldugumu az cok tahmin edebilir dimj elif hanimİstendiği için değil adil olma adına kimse kimseyi tahrik edemez yada bu tutum içerisine girip gizliden karşı tarafın kişilik hak ve özgürlüğünü al aşağı kelimeler kulllanamaz o bakımdan şimdilik bu ceza yeterli ileri gidildiği takdirde arttırılarak gereken yapılır kim olursa olsun önce adalet sağlanmalı ki kimse mağdur ve mazlum olmasın.
Evet farkındayım,eski ban yiyen kullanıcımızsınız.İstedik derken oyle deyil
Elif hanim benim kim oldugumu az cok tahmin edebilir dimj elif hanim
Aynen benimEvet farkındayım,eski ban yiyen kullanıcımızsınız.