- Cihaz
- Reno 2Z
Oppo bu konuda aceleci değil biliyorsunuz sabredin gelecektirBize Aralık dâhi henüz güncelleme gelmedi.
Oppo bu konuda aceleci değil biliyorsunuz sabredin gelecektirBize Aralık dâhi henüz güncelleme gelmedi.
Suan baktim banada geldi güncelledinmi knk sen ne degistiBazen şüpheleniyorum OPPO Türkiye çalışanları bu foruma göre hareket ediyor gibime geliyor,O kadar A74'e niye güncelleme gelmiyor diye konu açtık yeri geldi tartıştık üstüne de bu güncelleme
Ben daha yüklemedim ve boyutu az güncellemenin o yüzden bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum.Suan baktim banada geldi güncelledinmi knk sen ne degisti
Güvenlik güncellemesi boyut olarak da küçük biley çıkmaz ondan değişik olarakBen daha yüklemedim ve boyutu az güncellemenin o yüzden bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum.
Sonunda ya Pil sorunu vardı düzeldi optimizasyonu çok mutlu oldum sonunda yaMerhaba arkadaşlar, beklediğimiz güncelleme geldi sonunda.Ekli dosyayı görüntüle 5487
Reno2z ye özgü müydü bilmiyorum ama her güvenlik güncellemesinde bir yerleşik uygulama veya bir özellik değişiyordu. Bir tanesinde müzik uygulamasının tipini değiştirmişlerdi, başka bir güvenlik güncellemesinde fotoğraflar kısmını yenilemişlerdi. Öyle olduğu zaman böyle bakın az tuzBen daha yüklemedim ve boyutu az güncellemenin o yüzden bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum.
Evet dergi uygulamasıda gelmiştiReno2z ye özgü müydü bilmiyorum ama her güvenlik güncellemesinde bir yerleşik uygulama veya bir özellik değişiyordu. Bir tanesinde müzik uygulamasının tipini değiştirmişlerdi, başka bir güvenlik güncellemesinde fotoğraflar kısmını yenilemişlerdi. Öyle olduğu zaman böyle bakın az tuz
Bazı güncellemelerde bizde de güncelleniyor uygulamalar.Dosyalar uygulaması colorOS 13 sürümüne güncellenmisti mesela.Reno2z ye özgü müydü bilmiyorum ama her güvenlik güncellemesinde bir yerleşik uygulama veya bir özellik değişiyordu. Bir tanesinde müzik uygulamasının tipini değiştirmişlerdi, başka bir güvenlik güncellemesinde fotoğraflar kısmını yenilemişlerdi. Öyle olduğu zaman böyle bakın az tuz
Bir şey değişmedi bende.Reno2z ye özgü müydü bilmiyorum ama her güvenlik güncellemesinde bir yerleşik uygulama veya bir özellik değişiyordu. Bir tanesinde müzik uygulamasının tipini değiştirmişlerdi, başka bir güvenlik güncellemesinde fotoğraflar kısmını yenilemişlerdi. Öyle olduğu zaman böyle bakın az tuz
ColorOS 11 de kaldım ben hocamBazı güncellemelerde bizde de güncelleniyor uygulamalar.Dosyalar uygulaması colorOS 13 sürümüne güncellenmisti mesela.