- Cihaz
- Diğer
ColorOS 13 takvimi açıklanmamış daha @colorosoppo paylaşmamış. ಥ_ಥ
Çok küçük bir boyut sonuçta önemli bir değişiklik olmaz güvenlik konusunda daha çok olurBir şey değişmedi bende.
Güvenlik derken, bir çok kişide görüyorum telefon yöneticisi virüs falan tarıyor fakat, bende öyle bir şey yok. Bu güncellemede gelir dedim yine gelmemiş nasıl yapıyorlar bunu apk mı yüklüyolar?Çok küçük bir boyut sonuçta önemli bir değişiklik olmaz güvenlik konusunda daha çok olur
APK yükledik.Güvenlik derken bir çok kişide görüyorum telefon yöneticisi virüs falan tarıyor fakat bende öyle bir şey yok bu güncellemede gelir dedim yine gelmemiş nasıl yapıyorlar bunu apk mı yüklüyolar?
Nereden yükleyebilirim en güncel halini.APK yükledik.
Telefon yönetici yok mu sizdeNereden yükleyebilirim en güncel halini.
Var ama virüs falan taramıyor.Telefon yönetici yok mu sizde
Opponun apk paylaştığı bir site vardı, türkçe değil ama ben oradan yüklemiştim ama belki forumda paylaşmışlardırNereden yükleyebilirim en güncel halini.
Nereden yükleyebilirim en güncel halini.
Nereden bulabilirim opponun kendi apk paylaştığı sitesini.Opponun apk paylaştığı bir site vardı, türkçe değil ama ben oradan yüklemiştim ama belki forumda paylaşmışlardır
Edit* oppo neredeyse bütün uygulamalarının apksını paylaşıyor orada, bazı uygulamalar realme ve oneplus apksı olabiliyor