Aynen öyle sırf yeni modeller alınsın diye güncellemeleri kesildi pili öldürüldü yoksa mükemmel bir cihaz.Nerden biliyosunuz hocam ben bulamadim
Mesajlar birleştirildi:
Keske bende reno2z olsa hic güncelleme gelmese biraz kullanma sansim oldu oppo a74de tas cikartir telefon cok hizli geldi
Çok haklısınız.Aynen öyle sırf yeni modeller alınsın diye güncellemeleri kesildi pili öldürüldü yoksa mükemmel bir cihaz.
Güncellemelerle pil kapasitesi maalesef düşürüldü işk alındığında 2 gün gidiyordu şimdi günü kurtarmıyor ama bir çok özellik şimdi ki modellerde yok bile.Hocam telefon ilk aldığımda manyak bir şeydi yalan yok bak sana reno2zden yazıyorum. Hani ciddili çıktığı döneme damga vurmuş güzel bir cihazdı. Ama sana garantiyim eski hâlinden eser yok..
Eski stabillik, kamera performansı, batarya ömrü.. özellikle benimle 2 günü çıkartan telefon şimdi 1 günü tamamlayamaz oldu
Mesajlar birleştirildi:
Ayrıca telefonlar aynı segmentin ürünleri olmadığı için reno2z daha iyi gelecektir haklı olarak
Güncellemeler ile pil kapasitesi nasıl düşürülüyor?Güncellemelerle pil kapasitesi maalesef düşürüldü.
Reno serisi çok iyi bir segment başlı başına diyebilirim.Aynen bence de karşılaşacak bir cihaz değil OPPO A74 her türlü daha iyi reno2z den ;?
Kullanım ömür türpüsü pil tüketimi arttırılıyor diyebilirizGüncellemeler ile pil kapasitesi nasıl düşürülüyor?
Sizin cihaz için en azından ColorOS 12 son güncelleme olmalıydı. Cihaz işlemci dışında gayet güzel.Kullanım ömür türpüsü pil tüketimi arttırılıyor diyebiliriz
Coloros 12 alsaydı ozaman diğer modellere yönelim olmazdı o bakımdan satış politikası kurbanı diyebilirizSizin cihaz için en azından ColorOS 12 son güncelleme olmalıydı. Cihaz işlemci dışında gayet güzel.
Reno 2Z bildiğin A55 ve A74 ile kıyaslanıyor. Ben olsam Tüketici Hakları'na başvuru yaparım. A55 ve A74'ün 2 güncelleme alması normal ama bu iki cihazdan da daha iyi olan Reno 2Z'nin ise 2 güncelleme alması saçmalık!Coloros 12 alsaydı ozaman diğer modellere yönelim olmazdı o bakımdan satış politikası kurbanı diyebiliriz