Başvuru yapmak manasız çünkü her firmanın satış politikası var buda bunun dahilinde işlem yapıyor,ayrıca belirtti oppo zaten 2 güncelleme alacağını , herşeyin bir ömrü var.Reno 2Z bildiğin A55 ve A74 ile kıyaslanıyor. Ben olsam Tüketici Hakları'na başvuru yaparım. A55 ve A74'ün 2 güncelleme alması normal ama bu iki cihazdan da daha iyi olan Reno 2Z'nin ise 2 güncelleme alması saçmalık!
Bence değil. Biri Reno diğeri a serisi nasıl bir değerlendirme yapıyorsunuz anlayamadım.Aynen bence de karşılaşacak bir cihaz değil OPPO A74 her türlü daha iyi reno2z den ;?
Bencede kıyas dahi edilemez, reno2z elinize alıp kullandıktan sonra bu kıyası yapmanızı tavsiye ederim farkı göreceksiniz.Bence değil. Biri Reno diğeri a serisi nasıl bir değerlendirme yapıyorsunuz anlayamadım.
Ben sifirini bulsam hic guncelleme yapmasam ne olur peki telefon yavaslarmiGüncellemelerle pil kapasitesi maalesef düşürüldü işk alındığında 2 gün gidiyordu şimdi günü kurtarmıyor ama bir çok özellik şimdi ki modellerde yok bile.
Reno 2Z bildiğin A55 ve A74 ile kıyaslanıyor. Ben olsam Tüketici Hakları'na başvuru yaparım. A55 ve A74'ün 2 güncelleme alması normal ama bu iki cihazdan da daha iyi olan Reno 2Z'nin ise 2 güncelleme alması saçmalık!
Reno 2z özelliklerini bilmiyorum ama görüntü olarak bana kötü geliyor.Bence değil. Biri Reno diğeri a serisi nasıl bir değerlendirme yapıyorsunuz anlayamadım.
Yavaşlamaz ama mesela kenar aydınlatması sanırım 11.1 ile geldi onu kullanamazsınz benim için sorun değil derseniz sıkıntı olmazBen sifirini bulsam hic guncelleme yapmasam ne olur peki telefon yavaslarmi
Zevk meselesi bu, dış görünüş olarak değerlendirme yapmak cihaz performans kıyaslama yapmak aynı değil .Reno 2z özelliklerini bilmiyorum ama görüntü olarak bana kötü geliyor.
Performans olarak da çok fark yok gibi ama diğer özellikleri mesela kamera gibi fark varmış şimdi araştırdım.Zevk meselesi bu, dış görünüş olarak değerlendirme yapmak cihaz performans kıyaslama yapmak aynı değil .
Performans olarak da çok fark yok gibi ama diğer özellikleri mesela kamera gibi fark varmış şimdi araştırdım.
Reno 2z vs oppo a74 karşılaştırma epey yaz Google ve ikisinin yanyana kıyaslamasını bşr incele. Artı size tavsiyem bu kafayla yeni bir telefon almayın sonra pişman olursunuz dediğim site ve benzeri sitelerden iyice araştırarak telefon özelliklerini inceleyinPerformans olarak da çok fark yok gibi ama diğer özellikleri mesela kamera gibi fark varmış şimdi araştırdım.