- Cihaz
- A72
merhaba aynı sorun bende de var sorun çozuldu mu nasıl cozebılır acaba lutfen yardım?
Sizi çok iyi anlıyorum.Yıllarca Samsung Galaxy S4 telefonumla root ve rom işleri ile uğraştım.Anlayan ve bilenler için çok zevkli uğraşlardır.Ancak Oppo tuhaf ve anlaşılmaz bir şekilde bootloader kilidi şifresini paylaşmıyor maalesef.Ayrıca güncelleme politikaları da çok hantal.Bir sonraki telefonum Oppo olmayacak benim de.Samsung'a geri dönmeyi düşünüyorum ben de.Boşuna root rom vs işleri için Oppo yu beklemeyin...Defalarca sorgulamama rağmen ısrarla vermiyorlar... Şuan elimde Oppo 2z var ama çoğu zaman sırf yazılım ve özelleştirme seçenekleri için S7 EDGE cihazımla takılıyorum....Oppo da sadece alo alo diyorum.....Evdeki 3310 numdan farklı bir işlevi yok benim gözümde maalesef...
En basitinden elimde Sennheiser Cx 400 Bt kulaklık var maalesef oppoda verim alamıyorum ama tam tersi samsungda cihazı kulağıma takamıyorum nerdeyse ses yüksekliğinden dolayı...Sizi çok iyi anlıyorum.Yıllarca Samsung Galaxy S4 telefonumla root ve rom işleri ile uğraştım.Anlayan ve bilenler için çok zevkli uğraşlardır.Ancak Oppo tuhaf ve anlaşılmaz bir şekilde bootloader kilidi şifresini paylaşmıyor maalesef.Ayrıca güncelleme politikaları da çok hantal.Bir sonraki telefonum Oppo olmayacak benim de.Samsung'a geri dönmeyi düşünüyorum ben de.