Cihaz farkından dolayı öyle sebebi nedir bilmiyorum a74 de hava durumu widget ı çalışmıyor.Oradan indirdim fakat uygulama silebiliyorum ve hava durumu widgeti çalışmıyor telefon modeli farklılığından herhalde.
Hangi modeli kullanıyorsunuz ana ekrandan sol tarafı açıyorsunuz dimiOradan indirdim fakat uygulama silebiliyorum ve hava durumu widgeti çalışmıyor telefon modeli farklılığından herhalde.
Oppo A74 kullanıyorum ve evet ekranın sol tarafından açıyorum.Hangi modeli kullanıyorsunuz ana ekrandan sol tarafı açıyorsunuz dimi
Ayarlar uygulamalar ve uygulama yönetimi kısmına girip quick glance bul ve gereken tüm izinleri ver bir daha dene eğer olmuyorsa desteklemiyordurOppo A74 kullanıyorum ve evet ekranın sol tarafından açıyorum.
Oppo reno 5 lite coloros 13 ne zaman gelicekBence 12 ye güncellemediğiniz için 13 güncellemesi size gelmeyecektir. İnşallah benim düşündüğüm olmaz ama bence böyle arkadaş. Müşteri temcilsini aramanda fayda var diye değerlendiriyorum.
Ne gereksiz mesaj atıyorsun şakamısın buradaki forumdaşlar oppo yetkilisi mi ki herkese güncelleme soruyorsun git müşteri hizmetlerine sorOpp
Oppo reno 5 lite coloros 13 ne zaman gelicek
Yanlış kişiye attım kusura bakmayın da bu kadar ağır konuşmanıza gerek yok tuNe gereksiz mesaj atıyorsun şakamısın buradaki forumdaşlar oppo yetkilisi mi ki herkese güncelleme soruyorsun git müşteri hizmetlerine sor
Abicim sürekli aynı soruyu sorup durmuşsun. Geleceği zaman haberimiz olur. Ahım şahım birşey olmayacak coloros 13.Yanlış kişiye attım kusura bakmayın da bu kadar ağır konuşmanıza gerek yok tu
He aynen arkadaş heycan yapti galiba birazAbicim sürekli aynı soruyu sorup durmuşsun. Geleceği zaman haberimiz olur. Ahım şahım birşey olmayacak coloros 13.