- Cihaz
- A74
20 Mart itibari ile güncelleme gelmiştir.
Gözünüz aydınSonunda geldi a74'e
Gözümüz pek aymadı gibi bahsedilen hiç bir özellik gelmemiş ama yinede sağolun en basitinden ana ekran widgetları beklerdim.Gözünüz aydın
gelsin diye bekleriz sonrada tüm hevesleri kıracak o beklentileri yok edecek özelliklerin olmaması diyorsunuz yaniGözümüz pek aymadı gibi bahsedilen hiç bir özellik gelmemiş ama yinede sağolun en basitinden ana ekran widgetları beklerdim.
Sizce ilerleyen güncellemelerde bu özellikler gelir mi? Ben ana ekrana smart widget özelliğini çok istiyordum.gelsin diye bekleriz sonrada tüm hevesleri kıracak o beklentileri yok edecek özelliklerin olmaması diyorsunuz yani
Onu kestirmek mümkün değil maalesefSizce ilerleyen güncellemelerde bu özellikler gelir mi? Ben ana ekrana smart widget özelliğini çok istiyordum.
Gelmez. Özelliklerin kısıtlanmadığı Hindistan'da bile yok widget maalesef.Sizce ilerleyen güncellemelerde bu özellikler gelir mi? Ben ana ekrana smart widget özelliğini çok istiyordum.
Peki ne yapıcaz bu güncellemeyi hiç bir yenilik gelmemiş. Neredeyse.Gelmez. Özelliklerin kısıtlanmadığı Hindistan'da bile yok widget maalesef.