- Cihaz
- Reno 2Z
Valla coloros 11 de pek birşey degiscegini düşünmüyorum yani ben en çok dark mode bekliyordum oda şuan var
En azından bildirim ile zil sesi ayrılacakValla coloros 11 de pek birşey degiscegini düşünmüyorum yani ben en çok dark mode bekliyordum oda şuan var
Hiçbiri işe yaramıyorPlay store üzerinden vpn india yazarak Hindistan'a ait vpnler bulup bağlanabilirsin.
Valla arayüz az olsada değişecek bide en çok istediğim tema değiştirme gelirse çok iyi olur başka android 11 olmuş önemsizValla coloros 11 de pek birşey degiscegini düşünmüyorum yani ben en çok dark mode bekliyordum oda şuan var
Üzüldüm öyle olmasına. Maalesef deneyip beklemeniz gerekiyor çünkü dediğim gibi Batch üzerine dağıtım yapılmakta.Hiçbiri işe yaramıyor
Mesajlar birleştirildi:
Valla arayüz az olsada değişecek bide en çok istediğim tema değiştirme gelirse çok iyi olur başka android 11 olmuş önemsiz
Saçma sapan şeyler ıphone alıp devam edecenÜzüldüm öyle olmasına. Maalesef deneyip beklemeniz gerekiyor çünkü dediğim gibi Batch üzerine dağıtım yapılmakta.
Hadi ya, o zaman devrim niteliğinde olacak bu güncellemeEn azından bildirim ile zil sesi ayrılacak
Büyük bir devrim bakın siz bile şaşırdınızHadi ya, o zaman devrim niteliğinde olacak bu güncelleme