- Cihaz
- Reno 4
Biraz önce oppo Türkiye müşteri hizmetleri ile görüştüm Reno 4 güncelleme en kısa sürede size gelecektir sürümünüz güncel color os 7.2 dedi IMEI numaranızı verin vs demedi bildirim gelecektir dedi
Dağıtım yeni başladığı içindir , zaman geçmiş olup herkes alıp siz almasaydınız olabilirdi siz arada kontrol ediniz.Biraz önce oppo Türkiye müşteri hizmetleri ile görüştüm Reno 4 güncelleme en kısa sürede size gelecektir sürümünüz güncel color os 7.2 dedi IMEI numaranızı verin vs demedi bildirim gelecektir dedi
Kısa sürede cevabınız için çok teşekkür ederim.Dağıtım yeni başladığı içindir , zaman geçmiş olup herkes alıp siz almasaydınız olabilirdi siz arada kontrol ediniz.
Rica ederim.Kısa sürede cevabınız için çok teşekkür ederim.
A28 benim bekliyorum halaSanırım CPH2113_11_C.37 modellere verilmiş. Bizim gibi CPH2113_11_A.28 ler bekliyor. Sizin modeldemi A.28?
A28 hepsi zaten guncelledikten sonra c37 oluyor2 hafta oldu oppo reno 4 aldim kullaniyorum. Samsung note 10 plus dan geçtim. Bana daha guncelleme gelmedi surekli kontrol ediyorum. Ne yapabilirim guncellemeyi almak için, beklemekten başka
Mesajlar birleştirildi:
A28 benim bekliyorum hala
Tema mağazası maalesef .11 güncellemesi de tema mağazası geldimi reno 4 e