- Cihaz
- Reno 4 Lite
ne olduArkadaşlar ben güncelleştirmeyi yaptım yarın bütün deneyimlerimi yazacağım şuan her hangi bir sorun yok
ne olduArkadaşlar ben güncelleştirmeyi yaptım yarın bütün deneyimlerimi yazacağım şuan her hangi bir sorun yok
Reno 4lite da güncelleme sonrası oluşan bir sorun olduğu gerçek sadece sizin telefon da değil hemen hemen 4lite modelde var , iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir zamanla.Bende oppo 4 lite var bu güncellemeden sonra telefon şarjda iken acaip ısınma oyunlarda donma şarjının az gitme sorunu sadece bendemi var
Modlu apk kurun kafanız rahat olsunArkadaşlar telefonu 11 e guncelledim 4 gündür kullanıyorum bu şekilde. hiçbir sorun yaşamadım. güncelleme geldiyse çekinmeden yükleyin.Yalniz tek üzüldüğüm şey color 7 de ofis uygulamasi vardi 11 e guncelledikten sonra gitti wps ofis ti sanirim play storeden bulup indirdim ama ücret istedi ve eskisi gibi işlevsel kullanamadim.tema magazisinin gelmesini bekliyordum ama maalesef gelmedi tema degistiremiyorum telefonda
Güle güle kullanın.Reno 4 Güncelleme banada geldi şu an indiriyorum
Bana da bugün geldi, sanırım güncelleme gelmeyen herkese aynı gün geldi . Birde güncellemeden sonra hard reset nasıl atılıyordu?