- Cihaz
- Reno 4
Oppo reno 4 aldım ve hemen coloros 11 i güncelledim fakat yüklediğim bazı uygulamalar atıyor bunu sebebi nedir ve nasıl çözüm sağlanır?
TabiSakıncası yoksa play store güncelleme sayfasının ekran görüntüsü atarmısınız?
Uygulama üzerinden değil internet üzerinden giriş yaparsanız atabilirsiniz ekran görüntüsü nü.Tabi
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Dosya ekleyen basıyorum fakat orası da açılmıyor
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Tabi
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Uygulama üzerinden değil internet üzerinden giriş yaparsanız atabilirsiniz ekran görüntüsü nü.
Uygulama üzerinden değil internet üzerinden giriş yaparsanız atabilirsiniz ekran görüntüsü nü.
Yaptım ve tekrar denedim maalesef aynı sorun tekrar varTelefonunuzu fabrika ayarlarına döndürün ama sadece sistem ayarlarına isterseniz.
Şöyle ki;
Ayarlar> ek ayarlar>yedekle sıfırla>tüm verileri sil>sadece sistem ayarlarını sıfırlarmısınız
Merak etmeyiniz bilgi kaybına uğramayacaksınız.
Yardımınız için teşekkürler ben güncellemeye umut veriyorumYönlendiriliyor...
www.oppoturkiye.org
Son olarak bunu indirip kurarmısınız rica etsem Webview uygulaması güncel olması açısından yine olmaz ise hard reseti deneyebiriz isterseniz.
Rica ederim.Yardımınız için teşekkürler ben güncellemeye umut veriyorum
Apk dosya olduğu için pek güvenmiyorum zaten play store de güncel gözüküyorRica ederim.
Yukarıdaki Webview güncel hali denediniz mi peki , olmadı iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir.
Güvenli olduğu için verdim siz bilirsiniz yinede.Apk dosya olduğu için pek güvenmiyorum zaten play store de güncel gözüküyor