T Talha Erkul Üyecik Üye Mesajlar 34 Puanları 0 Cihaz Reno 4 5 Nis 2021 #1 Oppo reno 4 aldım ve hemen coloros 11 i güncelledim fakat yüklediğim bazı uygulamalar atıyor bunu sebebi nedir ve nasıl çözüm sağlanır?
Oppo reno 4 aldım ve hemen coloros 11 i güncelledim fakat yüklediğim bazı uygulamalar atıyor bunu sebebi nedir ve nasıl çözüm sağlanır?
T Talha Erkul Üyecik Üye Mesajlar 34 Puanları 0 Cihaz Reno 4 5 Nis 2021 #21 Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Güvenli olduğu için verdim siz bilirsiniz yinede. Genişletmek için tıkla ... Denedim fakat olmuyor teşekkürler tekrardan Upvote 0
Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Güvenli olduğu için verdim siz bilirsiniz yinede. Genişletmek için tıkla ... Denedim fakat olmuyor teşekkürler tekrardan
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Mesajlar 7,445 Çözümler 204 Puanları 3,350 Cihaz Reno 2Z 5 Nis 2021 #22 Talha Erkul adlı kullanıcıdan Alıntı: Denedim fakat olmuyor teşekkürler tekrardan Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Upvote 0
Talha Erkul adlı kullanıcıdan Alıntı: Denedim fakat olmuyor teşekkürler tekrardan Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.