Evet android 13 de alacakEvet sayın @Certel Artık gelmesi an meselesi.Dağıtımlar başladı.Sizin de belirttiğiniz gibi Android 13 için çalışmalar başladı.Bir de sayın @Certel size bir şey soracağım.Oppo açıklamıştı bizim modelin de içinde bulunduğu 2 yıl ana güncelleme,4 yıl güvenlik güncellemesi olayı.Bu duruma göre biz Reno 5 Lite aldığımızda ColorOS 11/Android 11 vardı telefonumuzda.Bu duruma göre ColorOS 13/Android 13 alacak mı bizim Reno 5 Lite? Ben alır diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz bu konu hakkında?
Bilgilendirme için çok teşekkürler kıymetli dostum @Mcht6198Evet android 13 de alacak
Reno modelleri 2 ana güncelleme alacak dendi. Tahminen 13 de alacak. Çünkü 4 lite 12 alıyor. A modeller 1 ana güncelleme alacak açıklama böyleydi.Evet sayın @Certel Artık gelmesi an meselesi.Dağıtımlar başladı.Sizin de belirttiğiniz gibi Android 13 için çalışmalar başladı.Bir de sayın @Certel size bir şey soracağım.Oppo açıklamıştı bizim modelin de içinde bulunduğu 2 yıl ana güncelleme,4 yıl güvenlik güncellemesi olayı.Bu duruma göre biz Reno 5 Lite aldığımızda ColorOS 11/Android 11 vardı telefonumuzda.Bu duruma göre ColorOS 13/Android 13 alacak mı bizim Reno 5 Lite? Ben alır diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz bu konu hakkında?
Bilgilendirme için teşekkür ederim sayın @CertelReno modelleri 2 ana güncelleme alacak dendi. Tahminen 13 de alacak. Çünkü 4 lite 12 alıyor. A modeller 1 ana güncelleme alacak açıklama böyleydi.
Abi hele bi 12'yi alalım 13'e Allah kerimBilgilendirme için çok teşekkürler kıymetli dostum @Mcht6198
Ben de ColorOS 13/Android 13 alırız diye düşünüyordum.Acaba nasıl olacak ne gibi yenilikler olacak Android 13 ile.Neyse öncelikle ColorOS 12 / Android 12'yi alalım.Gerisini sonra düşünürüz.
Bence de hard reset atmak iyidir.Yedekleme alıp hard reset atmak en mantıklısıBir sorum daha olacak arkadaşlar.ColorOS 12 / Android 12 gelip telefonumuza kurduktan sonra hard reset yapmak şart mıdır?Genellikle ana güncellemelerden sonra hard reset yapılması tavsiye ediliyor.Önceki sürümün kalıntılarının temizlenmesi ve cihazın yeni sürümle daha performanslı çalışması için hard reset öneriliyor.Siz tavsiye ediyor musunuz hard reset atmayı?Bildiğim kadarıyla hard reset ile herşey silinip,sıfırlanıyor.
Ben de hard reset atmayı düşünüyorum.Evet yedekleme alıp hard reset atmak en iyisi.Abi hele bi 12'yi alalım 13'e Allah kerim
Mesajlar birleştirildi:
Bence de hard reset atmak iyidir.Yedekleme alıp hard reset atmak en mantıklısı
Abi benim bir arkadaşımda reno5 var ColorOS 12'yi deneyimleme şansım oldu kısa bir süre de olsa.Neredeyse her şey değişmiş.örneğin arama geldiğindeki ekran bile değişmiş çok güzel olmuş.şarj animasyonu falan da değişmiş.İyice merak etmeye başladım.Ben de hard reset atmayı düşünüyorum.Evet yedekleme alıp hard reset atmak en iyisi.
Evet kıymetli dostum @Mcht6198 Çok büyük değişikliklerin ve özelliklerin olduğu kapsamlı bir güncelleme ColorOS 12.Bu yüzden çok merak içindeyiz güncelleme için.Sabırsızlıkla bekliyoruz inan.Her gün yazılım güncellemesi sayfasını kontrol ediyorum.İnşallah bizim modele gecikmez gelmesi.ColorOS 12 güncellemesi alan modeller ile güncelleme bekleyen diğer modeller arasında çok zaman farkı olmaması lazım artık.Android 13 çalışmaları başladı artık.Reno 5 aldı yanına da Lite ekleyiversinler artık.Güncellemelerde her model için acaba bu kadar uzun süren bekleyişler nedendir?Abi benim bir arkadaşımda reno5 var ColorOS 12'yi deneyimleme şansım oldu kısa bir süre de olsa.Neredeyse her şey değişmiş.örneğin arama geldiğindeki ekran bile değişmiş çok güzel olmuş.şarj animasyonu falan da değişmiş.İyice merak etmeye başladım.
Az kaldı inşallah fazla uzun sürmezEvet kıymetli dostum @Mcht6198 Çok büyük değişikliklerin ve özelliklerin olduğu kapsamlı bir güncelleme ColorOS 12.Bu yüzden çok merak içindeyiz güncelleme için.Sabırsızlıkla bekliyoruz inan.Her gün yazılım güncellemesi sayfasını kontrol ediyorum.İnşallah bizim modele gecikmez gelmesi.ColorOS 12 güncellemesi alan modeller ile güncelleme bekleyen diğer modeller arasında çok zaman farkı olmaması lazım artık.Android 13 çalışmaları başladı artık.Reno 5 aldı yanına da Lite ekleyiversinler artık.Güncellemelerde her model için acaba bu kadar uzun süren bekleyişler nedendir?