İnşallah.Kenar aydınlatma özelliği ve her zaman açık ekran AOD ekran stilleri gelir mi acaba ColorOS 12 ile?Az kaldı inşallah fazla uzun sürmez
Hard reset stabil çalışması ve önceki kalıntıları sildiği için gerekli cihaz için sağlıklı performans almak için.Bir sorum daha olacak arkadaşlar.ColorOS 12 / Android 12 gelip telefonumuza kurduktan sonra hard reset yapmak şart mıdır?Genellikle ana güncellemelerden sonra hard reset yapılması tavsiye ediliyor.Önceki sürümün kalıntılarının temizlenmesi ve cihazın yeni sürümle daha performanslı çalışması için hard reset öneriliyor.Siz tavsiye ediyor musunuz hard reset atmayı?Bildiğim kadarıyla hard reset ile herşey silinip,sıfırlanıyor.
Büyük ihtimalle gelir diye düşünüyorum reno2z ile ortalama özellikleri aynı bazı konular hariç reno2z de ColorOS11 ile geldi şimdi size verilebilir.İnşallah.Kenar aydınlatma özelliği ve her zaman açık ekran AOD ekran stilleri gelir mi acaba ColorOS 12 ile?
Bilgilendirme için teşekkürler sayın @ElifHard reset stabil çalışması ve önceki kalıntıları sildiği için gerekli cihaz için sağlıklı performans almak için.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sayın @ElifBüyük ihtimalle gelir diye düşünüyorum reno2z ile ortalama özellikleri aynı bazı konular hariç reno2z de ColorOS11 ile geldi şimdi size verilebilir.
Abi daha Nisan bitmedi 17 gün var belli olmaz.En geç Mayıs ortası alırız benceNisan ayını da pas geçeceğiz anlaşılan.Mayıs da bir umut.Olmazsa Haziran.Böyle diye diye Eylül'ü buluruz galiba.Bu kadar yavaş güncelleme politikası ben hiçbir telefonda görmedim.
Alalım be artık @Mcht6198 Beklemekten yorulduk kıymetli dostum.Abi daha Nisan bitmedi 17 gün var belli olmaz.En geç Mayıs ortası alırız bence
Beklemekten başka çare yok abi.Attığım maile cevap vermişler.Cevap da şöyle.Reno5 lite'ın ColorOS alacağı onaylandı.Yakında daha fazla bölge için yayınlacak.Bizi izlemeye devam edin.Alalım be artık @Mcht6198 Beklemekten yorulduk kıymetli dostum.
Evet beklemekten başka çare yok kıymetli dostum @Mcht6198 Biz de sabırla ve merakla bekliyoruz.En azından bizim Reno 5 Lite modelin ColorOS 12 alacağı onaylanmış.Yakında daha fazla bölge derken inşallah Türkiye önceliklidir.Beklemekten başka çare yok abi.Attığım maile cevap vermişler.Cevap da şöyle.Reno5 lite'ın ColorOS alacağı onaylandı.Yakında daha fazla bölge için yayınlacak.Bizi izlemeye devam edin.