A74 için bir bilgi varmı acaba bide nerde gördünüz?Omoji APK link atabilir misin? Yarın Android 12 gelecek forumda gördüğüme göre. Bazıları güncelleme ile gelmediğini söyledi.
A74 için bir bilgi varmı acaba bide nerde gördünüz?Omoji APK link atabilir misin? Yarın Android 12 gelecek forumda gördüğüme göre. Bazıları güncelleme ile gelmediğini söyledi.
Cihazım A55 modeli. A74 modeli için aşağıdaki linkte cihaz var mı bakabilirsin.A74 için bir bilgi varmı acaba bide nerde gördünüz?
Yani burda tarih vermemişler tarihi nerde gördünüz onu sorucaktımCihazım A55 modeli. A74 modeli için aşağıdaki linkte cihaz var mı bakabilirsin.
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
gereksiz o zaman boşuna yükledim sildim gitti 170 mbOmoji sanal olarak bir kendi profilinizi oluşturmanızı sağlıyor bunu mesajlarda videolarda vb gibi şeylerde kullanabiliyorsunuz ama şuan güncelleme ile gelmedi ben APK olarak indirip kurdum
Mesajlar birleştirildi:
O kısmı bende bilmiyorum sanırım apk olduğu için tüm özellikleri aktif değil
Herkeste öyle sağdan soldan ve ortadan ne taraftan çekersen o tarafta kalıyorVideo veya yan şekilde durunca bildirim paneli bu şekilde oluyor.
Selam kendi emijimi yapamıyorum kamera yi açıp falan yapın diyor öylemi menü yok emojide ben pek memnun kalmadım açıkçası yada her telefonda farklıBende baktım bende de aynı şekilde çıkıyor