- Cihaz
- Diğer
Telefonun orada varsa üstüne tıkla tarihleri yazıyor.Yani burda tarih vermemişler tarihi nerde gördünüz onu sorucaktım
Telefonun orada varsa üstüne tıkla tarihleri yazıyor.Yani burda tarih vermemişler tarihi nerde gördünüz onu sorucaktım
Sıralamada medya idi ilk olan ama sşz ses sesiviyesini zil sesi yaparsanız açma kapama olarak zil sesi olabiliyor.Yandaki ses tuşuna bastığımda 1. sırada medya sesi çıkıyor. Bunu değişmenin yolu yok muydu arkadaşlar? Zil sesi çıkıyordu sanki önceki versiyonda
Ses ve titreşim den, ses düzeyi düğme işlevinden yapabilirsiniz.Sıralamada medya idi ilk olan ama sşz ses sesiviyesini zil sesi yaparsanız açma kapama olarak zil sesi olabiliyor.
Hangi taraftan çekersen o taraftan getiriyor bildirim çubuğunu. Daha rahat erişilebilsin diyeVideo veya yan şekilde durunca bildirim paneli bu şekilde oluyor.
Buldum, teşekkürlerSes ve titreşim den, ses düzeyi düğme işlevinden yapabilirsiniz.
Rica ederimBuldum, teşekkürler
Satır sütün değişimi yapın ,düzelecektir ayrıca büyük ikon kullanırsanız sıralamayı değişebilir.Uygulamalar menüsü neden 4 sira olmuş bunu değiştiremiyorum Ekli dosyayı görüntüle 4576
Satır sütün değişimi yapın ,düzelecektir ayrıca büyük ikon kullanırsanız sıralamayı değişebilir.