Evde akıllı cihazınız var mı? Fırın klima benzeri. Varsa Google home yükleyip deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 4564Arkadaşlar buradaki Cihaz Kontrolleri'ni neden aktif hale getiremiyoruz?
Evde akıllı cihazınız var mı? Fırın klima benzeri. Varsa Google home yükleyip deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 4564Arkadaşlar buradaki Cihaz Kontrolleri'ni neden aktif hale getiremiyoruz?
Güncellemeden sonra Hard reset yapmanın yararı var mı? Reset yapılmalı mı mutlakaBen güncelledikten sonra hard reset yaptım. Kilit ekranı kapalıyken gelen parmak izi şekli hard reset attıktan sonra coloros 11 ile aynı oldu, eski haline döndü, notlar uygulaması, posta uygulaması, soloop uygulaması gelmedi. Soloop ve posta uygulamasını farklı bir oppo cihazından apk olarak aldım fakat diğerlerini nasıl düzeltebilirim?
Hocam şart değil fakat cihazın daha stabil çalışması için yapabilirsinizGüncellemeden sonra Hard reset yapmanın yararı var mı? Reset yapılmalı mı mutlaka
Rica ederimTeşekkür ederim
Yana kaydırıp arama yapmak için Samsung Galaxy Grand Prime öneririm zamanında almıştık. Kenarda duruyorMaalesef şarj konusundan bende şikayetçiyim. Acele davrandım, yükledim 12'yi. Biraz bekleyip görmemiz lazımdı.
Telefon rehberinde ismin üstünde yana kaydırıp arama yapılabilseydi keşke. Aramak için tıklayıp sonra çağrı'ya basıyoruz. Mesajlarda da sağa çekip silme vardı, o yok olmuş.
Mesajlar birleştirildi:
Pil ayarlarında "Pil kullanımını optimize et" diye bir menü var. Oradan tüm uygulamaları "otomatik optimize et" olarak değiştirmiştim. Sonra baktığımda tekrar "Daima sor" a dönmüşler.
Arama yapmak için kişinin ismini numaralara numarik alfabe şeklinde basarak direkt karşınıza çıkar bir kere dokunmanız yeterli örn: rehberde ayşe isminde biri varsa arama tuşlarına basıp direkt ayşe yazın 2a 9y 7ş 3e tuşların karşılığı olan harflere basınca direkt çıkıyor, yorulmanıza gerek yok ismin üstüne basın hemen arıyor. ayrıca Türkçe karakterlere duyarlı.Maalesef şarj konusundan bende şikayetçiyim. Acele davrandım, yükledim 12'yi. Biraz bekleyip görmemiz lazımdı.
Telefon rehberinde ismin üstünde yana kaydırıp arama yapılabilseydi keşke. Aramak için tıklayıp sonra çağrı'ya basıyoruz. Mesajlarda da sağa çekip silme vardı, o yok olmuş.
Mesajlar birleştirildi:
Pil ayarlarında "Pil kullanımını optimize et" diye bir menü var. Oradan tüm uygulamaları "otomatik optimize et" olarak değiştirmiştim. Sonra baktığımda tekrar "Daima sor" a dönmüşler.
Faydalı bir bilgi teşekkürlerArama yapmak için kişinin ismini numaralara numarik alfabe şeklinde basarak direkt karşınıza çıkar bir kere donunmanız yeterli örn: rehberde ayşe isminde biri varsa arama tuşlarına basıp direkt ayşe yazın 2a 9y 7ş 3e tuşların karşılığı olan harflere basınca direkt çıkıyor ,yorulmanıza gerek yok ismin üstüne basın hemen arıyor. ayrıca Türkçe karakterlere duyarlı