- Cihaz
- Reno 2Z
Kutuyu açtığımda en çok hoşuma giden şey deri kılıf olmuştu, premium hissettiriyor.
Bu mesajı ben mi yazdım acaba dedim bir anArkadaşlar bende kendi çıkan camı kullaniyodum nokta gibi bişi vardı korktum ölü pixel diye ama değilmiş böylelikle cam da güme gitti bana güzel kılıf ve cam onerileriniz var mı ayrıca fabrikada takılan camın altında nasıl toz kalıyor anlamış değilim bu ayrı cabası
Yanlız değilsin benim başıma da geldi ödüm koptu vallaBu mesajı ben mi yazdım acaba dedim bir an
Denemek için böyle cırtlak bi kırmızı aldım ama çok kaliteli çıktı tam oturdu telefona hissiyatı güzel pop-up kamera kısmınada herhangi bir engeli olmadı. Ürün link:Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkürler diğerleri gelince paylaşırım yine sizlerleçok güzel olmuş. güle güle kullanın. muhakkak satın alacağım ama o rengini değil
Şuraya bir göz atın derim.Peki kaplama yapan ya da denk gelen oldu mu? Nasıl gözükür? Telefon zaten tasarım harikası, kılıfla kullanmak kafese koymak gibi zannımca
Peki kaplama yapan ya da denk gelen oldu mu? Nasıl gözükür? Telefon zaten tasarım harikası, kılıfla kullanmak kafese koymak gibi zannımca