- Cihaz
- Reno 5
Bende şu üç kılıfı satın aldım dönüşümlü kutudan çıkanla kullanıyorum
Şuraya bir göz atın derim.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
O kaplamalar biraz el becerisi istiyor yapmasıda zor gibi ben daha önce 8 plus a yaptırmıştım telefoncuda ama reno 2z ye güzel duracağını sanmıyorum hiç çok kapatıyor tasarımını yok ediyor sadece kamera ve flash kısmı açıkta tuhaf geldi.bu siteden kaplama aldım, altı tutmadı. ondan sonra siteye yazdım. Yok efendim hassas kesim, uyması gerekiyor. Yanlış uygulamışsınız vb. ifadelerle yeni kaplama göndermediler. Uygulamaya telefoncu arkadaşım yardımcı oldu. ona rağmen Görev Başarısız
Ben de bunu gördüm. Farklı renk çeşitleri varsa alacağım. Teşekkürler.Denemek için böyle cırtlak bi kırmızı aldım ama çok kaliteli çıktı tam oturdu telefona hissiyatı güzel pop-up kamera kısmınada herhangi bir engeli olmadı. Ürün link:Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
yakın zamanda bi daha deneyeceğim, fotoğrafları atarımO kaplamalar biraz el becerisi istiyor yapmasıda zor gibi ben daha önce 8 plus a yaptırmıştım telefoncuda ama reno 2z ye güzel duracağını sanmıyorum hiç çok kapatıyor tasarımını yok ediyor sadece kamera ve flash kısmı açıkta tuhaf geldi.
Bende var hocam arkası çok çabuk kirleniyor elden kayıyor ve çerçevesi cidden kaba duruyorEkli dosyayı görüntüle 364Ekli dosyayı görüntüle 365
Arkadaşlar şu kılıflardan göreniniz var mı ? Türkiye içinde satılan. Ben 1. Ve 2. Fotoğraftaki kılıfları a5 2020 için Aliexpress'ten almıştım zamanında fakat tam virüs zamanına denk geldi kullanamadan çöpe attım. İçimde yumruk kaldı resmen.
İkinci attığınız için söylüyorumBende var hocam arkası çok çabuk kirleniyor elden kayıyor ve çerçevesi cidden kaba duruyor
Telefoncudan aldım hocam hepsi aynı mal zatenAaa öyle düşünmemiştim hocam hiç. Peki nerden aldınız hocam siz ?
Reno 2Z için birkaç adet kılıf sipariş verdiğimi söylemiştim elime hepsi ulaştı sizlerle paylaşmak istedim hepsi çok güzel tam oturuyor hissiyatları iyi ama cihazı biraz kalınlaştırıyorlar normal olarak... Sadece yanları açık arkası şeffaf altı ve üstü mavi olan bir kılıf var o cihazı kalınlaştırmadı ve cihazda müthiş durdu (Tabi diğerlerine göre ne kadar korur orası tartışılır...) ama sonradan pop-up kamera açıldığında kamera önünde hafif mavi bir yansıma olduğu gördüm bende kılıfın kameraya yansıyan kısmını maket bıçağı yardımıyla kestim zaten diğer kılıflarda o kısımı açık bırakmışlar... fotoğraflarınıda yükledim zaten göz atabilirsiniz.
Satın almak isteyenler için kılıfların linkleri:
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.