- Cihaz
- Reno 2Z
Ben de daha önceden de vardı.Güncelleme geldi ama instagramın açılışı çok geç oluyor boyle bir sıkıntı yoktu bu gelen guncellemeyle açılış suresi uzadı sizde var mı boyle bir sıkıntı
Ben de daha önceden de vardı.Güncelleme geldi ama instagramın açılışı çok geç oluyor boyle bir sıkıntı yoktu bu gelen guncellemeyle açılış suresi uzadı sizde var mı boyle bir sıkıntı
Şu ana kadar om numaraydi uygulamaya bastığım anda giriyodu guncelleme ozelligi baska şeylerden bahsederken uygulamalari etkilemis bi an once şu coloros11 ve android 11 e gecsekte telefon kendine gelseBen de daha önceden de vardı.
11 de de kendine geleceğinin garantisi yok ki. Bak 10 diye nasıl bekliyorduk geldi bir sürü sıkıntı eksik oldu. Ki olabilir. Ben çok da kızmıyorum. Elbet açık hata olabilir. Yeterki bu şekilde devam edip telefonu güncel tutsunlar..Şu ana kadar om numaraydi uygulamaya bastığım anda giriyodu guncelleme ozelligi baska şeylerden bahsederken uygulamalari etkilemis bi an once şu coloros11 ve android 11 e gecsekte telefon kendine gelse
Orası ole tabi guncelleme alabilmek önemli ama benim yinede umudum var gelecek guncellemelerden11 de de kendine geleceğinin garantisi yok ki. Bak 10 diye nasıl bekliyorduk geldi bir sürü sıkıntı eksik oldu. Ki olabilir. Ben çok da kızmıyorum. Elbet açık hata olabilir. Yeterki bu şekilde devam edip telefonu güncel tutsunlar..
Ben de kontrol edince geldiğini gördüm ve yükledim.Arkadaşlar sizde de öylemi acaba? Benim şu güncelleme foruma girince haberim oldu hiç bildirim gelmiyor bana taratıyorum o zaman haberim oluyor hep.
Yani öyle de olabilir kontrol edince gelebilir. Çok mühim bir şey değil.Normalde uyarı gelmesi gerekmiyor mu?
Evet ama bildirim gelmesi gerekir, yoksa bakmıyorsak hiç haberimiz olmaz. Tel sorunlar verene kadar.Yani öyle de olabilir kontrol edince gelebilir. Çok mühim bir şey değil.