- Cihaz
- Reno 2Z
Zaten arada bir bakmak lazım. Dediğim gibi ben dert etmiyorum. Ama gelse iyi olur tabii evet.Evet ama bildirim gelmesi gerekir, yoksa bakmıyorsak hiç haberimiz olmaz. Tel sorunlar verene kadar.
Zaten arada bir bakmak lazım. Dediğim gibi ben dert etmiyorum. Ama gelse iyi olur tabii evet.Evet ama bildirim gelmesi gerekir, yoksa bakmıyorsak hiç haberimiz olmaz. Tel sorunlar verene kadar.
Bundan kaynaklı olabilir belki ?Bende dert etmiyorum ama olsa iyi olur diyorum sizin gibi.
O ibareden kastı mesela Android 9'dan 10'a geçme güncellemesi için geçerli hocam, büyük ana güncellemeri kapsıyor, ancak böyle ara güncellemeleri otomatik şekilde kendisi yapabilirOrada en alt sıralı ibarede "Bu fonksiyon yazılım ana güncellemelerinde kullanılamaz" diyor ama dostum..
Doğrudur dostum. Ama ben de Oppo hiç kendisi daha henüz yapmadığı için kendi kendine öyle sandım bir anO ibareden kastı mesela Android 9'dan 10'a geçme güncellemesi için geçerli hocam, büyük ana güncellemeri kapsıyor, ancak böyle ara güncellemeleri otomatik şekilde kendisi yapabilir
Olur öyle şeyler hocamDoğrudur dostum. Ama ben de Oppo hiç kendisi daha henüz yapmadığı için kendi kendine öyle sandım bir an
Kendimi bir an tıbbi terimlerin içerisinde buldumBana hâla bişey yok :/ Bu arada, artık bootloader unlocklamak istiyorum, sıkıldık yahu. Cihazda exploit yok, "mtk-su" exploiti ile root atamıyorsun, MTK Droid Tools kullanamıyorsun, bootloader unlocklanamıyor. XDA Developers'ta birçok Oppo kullanıcısı bootloader unlocklamak istiyor artık bir çözüm getirin.
Güncelleme geldi ama instagramın açılışı çok geç oluyor böyle bir sıkıntı yoktu bu gelen güncellemeyle açılış suresi uzadı sizde var mı böyle bir sıkıntı