Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

zekiergezer

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Şimdi özellikle dün güncellemeyi alan arkadaşlar "ne tatava yaptınız kardeşim" diyebilir ama mesele inanın güncelleme değil özünde. Oppo o kadar garip işler yapan bir firma ki daha önce eşine benzerine rastlamadım. Allah aşkına daha önce güncellemeyi parça parça veren bir firma duydunuz mu hiç? OPPO bana gelecek için kaygı veriyor. Temel sebep bu. Bilemiyorum sanırım elden çıkaracağım..
Reno 2 alanlar ne yapsın? :D Dünyanın parasını verdiler gördükleri muameleye bak. İstese kullanıcı tercih edemez miydi Apple, Samsung gibi markaları? Çok büyük haksızlık ediyor kullanıcılarına Oppo hem de çok büyük. Yeni girdiği pazarda onu tercih eden insanlara "İşte bizi bir daha tercih etmemeniz için bir sebep" gibi vuruyorlar yüzümüze bu güncelleme olayını.

W

wittroc

Guest
Reno 2 alanlar ne yapsın? :D Dünyanın parasını verdiler gördükleri muameleye bak. İstese kullanıcı tercih edemez miydi Apple, Samsung gibi markaları? Çok büyük haksızlık ediyor kullanıcılarına Oppo hem de çok büyük. Yeni girdiği pazarda onu tercih eden insanlara "İşte bizi bir daha tercih etmemeniz için bir sebep" gibi vuruyorlar yüzümüze bu güncelleme olayını.
Aslında Reno 2 5k gibi bir fiyata sahip. O fiyata iPhone XR alınabilir. İsteyen tercih edebilirdi.

W

wittroc

Guest
Güncelleme alanlar seri no'sunu söylerse @yiitgven7x arkadaşımızın fikri var, neden almadığımızı çözebilir.
Düzenleme: Eski seri no'su.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ugrclk25

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Screenshot_2020-06-29-14-05-29-09.jpg