- Cihaz
- Reno 2Z
Güncelleme alanlar yazmışsın hocam eskisi neydi diye sormamışsınColorOS 6 iken neydi hocam? Önemli olan o.
Cph1951 a.24 dü herhalde
Güncelleme alanlar yazmışsın hocam eskisi neydi diye sormamışsınColorOS 6 iken neydi hocam? Önemli olan o.
Kafalar zaten karışıktı sen de kafanı takma. Kafalı bi cümle olduDediğim gibi arkadaşlar kafalar karıştı. Kusuruma bakmayın. Küçük bir düşüncem vardı herkesin kafasını iyice karıştırdım herhalde
Yeni model yani yeni piyasa yapan olunca ilk kurbanlar biz oluyoruz bence oppo iPhone'ye fark atar her konBen o kadar telefon değiştiren biriyim hayatımda böyle hafta aralıklarıyla aynı model cihazların güncelleme aldığını görmedim. Şuan bence en mantıklısı satıp mi note 10 lite almak gerekiyor.
Suanki telefonumla birlikte 10. Telefonum olcak hayatımda bu kadar guncellemeyi 4 gözle beklediğim bir telefon olmadı inşallah bekledigimize değer su gece modu ve yenilikler bekliyorum sarz umduğum gibiArtık nasıl bir güncelleme eksikliği çektiysek herşeyi yanlış da anlasak deneme gereği duymuşuz
Valla baya bekledik umarım bekledigimize değer ya gelsin artık iyice sıkıldım gece modum yok saçma sapan siyah beyaz modu koymuşlar renk körü falan zannediyorum kendimiArtık nasıl bir güncelleme eksikliği çektiysek herşeyi yanlış da anlasak deneme gereği duymuşuz
Özelliklerde benimde güncelleme var diyor sürüm 7 olunca değişecek o yazıYa bana bildirim geldi güncelle dedim bişey yapmadı ayarlardan girdim yazılım güncel diyor anlamadım
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Büyük ihtimalle bu şekildedir.Arkadaşlar bence IMEI SV numarasına göre veriyorlar, yani 15 haneli IMEI değil artı iki olarak 17ye tamamlayan kod ayarlardan>telefon hakkinda>diğer kısmına girerseniz IMEI kodunun altında yazdığını görürsünüz. Güncellemeyi alan arkadaşlar onu bizimle paylaşabilirse ona göre bi fikir yürütebiliriz
Biri görsün de paylaşsın şu IMEI SV yi ister istemez sinir bozuyor şu güncelleme olayıArkadaşlar bence IMEI SV numarasına göre veriyorlar, yani 15 haneli IMEI değil artı iki olarak 17ye tamamlayan kod ayarlardan>telefon hakkinda>diğer kısmına girerseniz IMEI kodunun altında yazdığını görürsünüz. Güncellemeyi alan arkadaşlar onu bizimle paylaşabilirse ona göre bi fikir yürütebiliriz
Bende de öyle Avustralya/Yeni ZelandaArkadaşlar merhaba. Benim telefonumda ayarlar-telefon hakkında-yasal bilgiler kısmına girince, Avustralya/Yeni Zelanda yazıyor. Güncellemeyi alan arkadaşlarda da durum böyle mi? Acaba telefonum Türkiye değil de Avustralya/Yeni Zelanda romuna mu sahip?
Güncelleme almadım ama bende de bu şekilde yazıyor. Bununla alakası var mıdır acabaArkadaşlar merhaba. Benim telefonumda ayarlar-telefon hakkında-yasal bilgiler kısmına girince, Avustralya/Yeni Zelanda yazıyor. Güncellemeyi alan arkadaşlarda da durum böyle mi? Acaba telefonum Türkiye değil de Avustralya/Yeni Zelanda romuna mu sahip?