Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Dediğim gibi arkadaşlar kafalar karıştı. Kusuruma bakmayın. Küçük bir düşüncem vardı herkesin kafasını iyice karıştırdım herhalde :( (Sürüm numarası ile alakalı değil kısacası)

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Ben o kadar telefon değiştiren biriyim hayatımda böyle hafta aralıklarıyla aynı model cihazların güncelleme aldığını görmedim. Şuan bence en mantıklısı satıp mi note 10 lite almak gerekiyor.
Yeni model yani yeni piyasa yapan olunca ilk kurbanlar biz oluyoruz bence oppo iPhone'ye fark atar her kon
Artık nasıl bir güncelleme eksikliği çektiysek herşeyi yanlış da anlasak deneme gereği duymuşuz:D:D:D
Suanki telefonumla birlikte 10. Telefonum olcak hayatımda bu kadar guncellemeyi 4 gözle beklediğim bir telefon olmadı inşallah bekledigimize değer su gece modu ve yenilikler bekliyorum sarz umduğum gibi
Artık nasıl bir güncelleme eksikliği çektiysek herşeyi yanlış da anlasak deneme gereği duymuşuz:D:D:D
Valla baya bekledik umarım bekledigimize değer ya gelsin artık iyice sıkıldım gece modum yok saçma sapan siyah beyaz modu koymuşlar renk körü falan zannediyorum kendimi
Mesajlar birleştirildi:

Ya bana bildirim geldi güncelle dedim bişey yapmadı ayarlardan girdim yazılım güncel diyor anlamadım
Özelliklerde benimde güncelleme var diyor sürüm 7 olunca değişecek o yazı

Ykperdgn

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar bence IMEI SV numarasına göre veriyorlar, yani 15 haneli IMEI değil artı iki olarak 17ye tamamlayan kod ayarlardan>telefon hakkinda>diğer kısmına girerseniz IMEI kodunun altında yazdığını görürsünüz. Güncellemeyi alan arkadaşlar onu bizimle paylaşabilirse ona göre bi fikir yürütebiliriz

W

wittroc

Guest
Arkadaşlar bence IMEI SV numarasına göre veriyorlar, yani 15 haneli IMEI değil artı iki olarak 17ye tamamlayan kod ayarlardan>telefon hakkinda>diğer kısmına girerseniz IMEI kodunun altında yazdığını görürsünüz. Güncellemeyi alan arkadaşlar onu bizimle paylaşabilirse ona göre bi fikir yürütebiliriz
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Büyük ihtimalle bu şekildedir.

UYSRK

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Biri görsün de paylaşsın şu IMEI SV yi :) ister istemez sinir bozuyor şu güncelleme olayı :rolleyes:

thefury

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar merhaba. Benim telefonumda ayarlar-telefon hakkında-yasal bilgiler kısmına girince, Avustralya/Yeni Zelanda yazıyor. Güncellemeyi alan arkadaşlarda da durum böyle mi? Acaba telefonum Türkiye değil de Avustralya/Yeni Zelanda romuna mu sahip?

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar merhaba. Benim telefonumda ayarlar-telefon hakkında-yasal bilgiler kısmına girince, Avustralya/Yeni Zelanda yazıyor. Güncellemeyi alan arkadaşlarda da durum böyle mi? Acaba telefonum Türkiye değil de Avustralya/Yeni Zelanda romuna mu sahip?
Bende de öyle Avustralya/Yeni Zelanda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-29-16-10-48-17.png
    Screenshot_2020-06-29-16-10-48-17.png
    61.8 KB · Görüntüleme: 51

UYSRK

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Güncelleme almadım ama bende de bu şekilde yazıyor. Bununla alakası var mıdır acaba :(