Bazisinda c22 bazisinda c23 nasil olugor bu arkadaslar fikri olan varmiEkli dosyayı görüntüle 1285geldi sonunda
Bazisinda c22 bazisinda c23 nasil olugor bu arkadaslar fikri olan varmiEkli dosyayı görüntüle 1285geldi sonunda
Güvenlik güncellemesi olarak mi temmuz ? Anlamadım tam olarak ?Siz daha yeni almışsınız, üstelik Temmuz güncellemesi bile yok Mayıs'ta hindistan romunu yükleyip aldım, üstelik Temmuz güncellemesine sahibim hindistan serveri üzerine bağlı olduğum için.
Güvenlik güncellemesi olarak mi temmuz ? Anlamadım tam olarak ?
VPN ile mi alıyorsunuz guncellemeleriSiz daha yeni almışsınız, üstelik Temmuz güncellemesi bile yok Mayıs'ta hindistan romunu yükleyip aldım, üstelik Temmuz güncellemesine sahibim hindistan serveri üzerine bağlı olduğum için.
Evet. Hindistan romunu yüklediğim için Hindistan serverine bağlı, güncellemeyi algıladıktan sonra, VPN'i kapatabilirsiniz.VPN ile mi alıyorsunuz guncellemeleri
Türkiye sunucularına gelen C.22 güncellemesi, yurtdışında C.23 ve dahası çıktı onlar da yakında bize gelecektir.Bazisinda c22 bazisinda c23 nasil olugor bu arkadaslar fikri olan varmi
C.23 güncellemesinden sonra kaç tane fix güncellemesi aldınız acaba C.27 olana kadar? Çünkü Hindistan rom'unda dahil en son C.23'te kalmıştı diye hatırlıyorum. Sadece Reno 2 için C.27 çıkmıştı diye hatırlıyorum.Bu oluyor güncelleme
Bu güncellemeden önce C23 vardı, C27 yi bu akşam aldım.Türkiye sunucularına gelen C.22 güncellemesi, yurtdışında C.23 ve dahası çıktı onlar da yakında bize gelecektir.
Yani C.23 olanlar yurtdışı kaynaklı rom yükleyerek aldılar.
Mesajlar birleştirildi:
C.23 güncellemesinden sonra kaç tane fix güncellemesi aldınız acaba C.27 olana kadar? Çünkü Hindistan rom'unda dahil en son C.23'te kalmıştı diye hatırlıyorum. Sadece Reno 2 için C.27 çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Aman ben de hindistan roma sahibim bir kere güncelledim. VPN yi açıp güncelleme var mı diye baktığımda güncelleme yeni gözükmüyor neden?
Aman ben de hindistan roma sahibim bir kere güncelledim. VPN yi açıp güncelleme var mı diye baktığımda güncelleme yeni gözükmüyor neden?