- Cihaz
- Reno 2Z
Hindistan rom C27 de kamera olayı düzeltilmiş hatta kamera coşmuş dostum..Sanki kamera kalitesi bir tık düşmüş gibi geldi bana.Sulu boya efekti uyguluyormuş gibi sizde farkettiniz mi ?
Hindistan rom C27 de kamera olayı düzeltilmiş hatta kamera coşmuş dostum..Sanki kamera kalitesi bir tık düşmüş gibi geldi bana.Sulu boya efekti uyguluyormuş gibi sizde farkettiniz mi ?
Evet, portre modu artık yanlardan fazladan bokeh yapmıyor, portre kalitesi artmış ama ben yine de GCam kullanmaya devam edeceğim, en kral yazılım GCam.Hindistan rom C27 de kamera olayı düzeltilmiş hatta kamera coşmuş dostum..
Aynen öyle dostumC.27 ile birlikte beyaz ayarı yapamama, beyazları patlatma olayları düzelmiş durumda. Yani benim cihazımda beyaz ayarı sıkıntısı vardı ve bu sıkıntı giderilmiş. Zoom olayında çok fazla suluboya efekti oluyordu bu düzelmiş baya detay çıkartmaya çalışıyor kamera şu an. Tabi söylediklerim düzgün ortam ışığı ve sahnelerde geçerli. IMX586'nın GW1'e karşı bile avantajlı olduğu durumlar vardı zaten dolayısıyla bu güncelleme ile birlikte kamera performansı iyice kendine gelmiş.
i suan yuklesem banada guncelleme gelirmi bi bilginiz varmiGüvenlik güncellemesi olarak mi temmuz ? Anlamadım tam olarak ?