Gelsin ona döneriz sıkıntı yokStock rom atma olayı falan nedir ben pek bilmem. telefonun fabrika çıkışında içinde olan şeyler heralde. Uğraşmak sıkıntı zaten ben güncellemenin eli kulağında diye düşünüyorum..
Gelsin ona döneriz sıkıntı yokStock rom atma olayı falan nedir ben pek bilmem. telefonun fabrika çıkışında içinde olan şeyler heralde. Uğraşmak sıkıntı zaten ben güncellemenin eli kulağında diye düşünüyorum..
Merabalar ben sizin videoyu izleyerek güncellemeyi gerçekleştirdim türkiye güncellemelerini şimdi alamayacakmıyım ve önemli mi türkiye güncellemeleri zararı olurmu cihazaDaha sonra Türkiye yazılımını stok rom atarsın sonra guncellersin sıkıntı olmaz
Türkiye güncellemesi alabilmek için tekrardan Türkiye romu yüklemeniz lazım.Merabalar ben sizin videoyu izleyerek güncellemeyi gerçekleştirdim türkiye güncellemelerini şimdi alamayacakmıyım ve önemli mi türkiye güncellemeleri zararı olurmu cihaza
Videodaki işlemin aynısını mı yapılıyo yoksa farklı bi şekildemiTürkiye güncellemesi alabilmek için tekrardan Türkiye romu yüklemeniz lazım.
Aynı şekilde olması lazım.Videodaki işlemin aynısını mı yapılıyo yoksa farklı bi şekildemi
Ben yaptım valla hiçbir sorun gözükmüyor, birçok ekstra şey eklenmiş çok güzel oldu telefon@asK tavsiye ediyor musunuz?
Ben yaptım valla hiçbir sorun gözükmüyor, birçok ekstra şey eklenmiş çok güzel oldu telefon
[/QUOT
bende çok begendim dark modu çok istiyodum zaten akıcı bi arayüzü vardı daha da iyi olmuş sanki kamerada da iyileştirmeler olmuş ama yazı tipi uygulanmıyo
TeşekkürlerAynı şekilde olması lazım.
Hindistan güncellemelerini nerden takip ediliyo bilgin varmı arada düzeltme güncellemeler geliyo yaO muhtemelen ekstra bir ufak güncelleme ile gelir,bildirim barı ,pil simgesi,yukardan çekince inen kısa yol erişim barı ,uygulama kapatirken sesli animasyon vs herşey güzel olmuş
O konuda bilgim yok, muhtemelen bölgeyi Türkiyeye çevirince Tr güncellemeleri gelir bize, hindistan romlari için sanirim yine bunu yüklediğimiz yerden indiricezHindistan güncellemelerini nerden takip ediliyo bilgin varmı arada düzeltme güncellemeler geliyo ya