Tamamdır teşekkür ederim hocamBence bir hafta sürer hocam.
Tamamdır teşekkür ederim hocamBence bir hafta sürer hocam.
İmei 24 tü 25 oldu@Tiofix kullanıcımızın hazırladığı video sayesinde sabırsızlanan arkadaşlar nasıl ColorOS 7 güncelleme yapılır öğrenebilirler.
Nasıl yapılacağı hakkında sorularınızı lütfen özel mesaj ile değil, bu konunun altına cevap yazarak sorunuz. Herkes görsün ki faydalanabilsinler. Ne kadar çok paylaşırsak o kadar kişi faydalanacaktır.
YouTube kanalımıza aşağıdan abone olmayı unutmayın!
O IMEI değil.İmei 24 tü 25 oldu
Romunun yüksek olması gerekmiyor. Farklı cihazlarda yapılıyor mu bilmiyoruz çünkü sadece Reno 2Z'de denedik.Arkadaşlar bu işlem farklı cihazlarda yapılamıyor şu an sanırım değil mi? Bir de seri no (böyle mi deniliyor bilmiyorum) A.52 ise mesela geçeceğimiz ülkenin romunda bu sayı daha mı büyük olmalı?
Teşekkürler bilgi içinRomunun yüksek olması gerekmiyor. Farklı cihazlarda yapılıyor mu bilmiyoruz çünkü sadece Reno 2Z'de denedik.
A.25 sürümünü indirdiğinizden dolayı.Arkadaşlar bu videoda anlatılanların hepsini yaptım fakat güncelleme kısmında hala android 9 coloros6.1 görünüyor.
En son sürüm o görünüyordu Hindistan kısmında bunu kurduktan sonra A23 sürümünü indirdim ama yüklenmiyor bir kısımdan sonra hata veriyor.. Ne yapmam gerekir sizce yardımcı olabilirmisiniz.? Tekrar türkiye güncellemelerini alabilsem bariA.25 sürümünü indirdiğinizden dolayı.
Tekrar Türkiye sürümüne dönmek için Türkiye'de A.25 üzeri bir sürüm yayınlanması gerek.En son sürüm o görünüyordu Hindistan kısmında bunu kurduktan sonra A23 sürümünü indirdim ama yüklenmiyor bir kısımdan sonra hata veriyor.. Ne yapmam gerekir sizce yardımcı olabilirmisiniz.? Tekrar türkiye güncellemelerini alabilsem bari