- Cihaz
- Reno 5 Lite
İnşallah bekliyorumYazılımsal sorunlar güncelleme ile düzeltilir.Donanım çok önemli.MIUI 13,5 ara güncellemesi ile MIUI 13'teki hatalar düzeltilecektir.
İnşallah bekliyorumYazılımsal sorunlar güncelleme ile düzeltilir.Donanım çok önemli.MIUI 13,5 ara güncellemesi ile MIUI 13'teki hatalar düzeltilecektir.
İnşallah gelecektir kıymetli dostum.İnşallah bekliyorum
Merhabalar bugün coloros 12 geldi şükür ama emoji nasıl oluyorİnşallah bekliyorum
Omoji özelliği gelmemişMerhabalar bugün coloros 12 geldi şükür ama emoji nasıl oluyor
Oppo reno 5 lite cihazıma güncelleme gelmiş ne zaman geldiği hakkında bilgim yok bugün yazılıma girince farkettim
Gözünüz aydın , hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle.Oppo reno 5 lite cihazıma güncelleme gelmiş ne zaman geldiği hakkında bilgim yok bugün yazılıma girince farkettim
Sırayla yolluyorlar arda kontrol edinizReno 5 lite kullanıyorum ama bana daha güncelleme gelmemiş. Sebebi nedir
O zaman neden bu kadar merak ediyorsunuz reno 5 lite gelecek olan güncelleme sonrası değişimi.Reno5 lite'ın sevdiğim özellikleri ekranın 6.4 inç amoled ekran olması inceliği ve hafifliği onun dışında bütün konularda redmi note 10 pro önde