- Cihaz
- Reno 2Z
Dağıtılıyor.Hafta sonlari güncelleme dagitilmiyor mu ?
Dağıtılıyor.Hafta sonlari güncelleme dagitilmiyor mu ?
Telefonun yeni yazılımı algılaması biraz vakit alabiliyor tahmini olarak bir gün beklerseniz yeni güncellemeyi alır.Benim telefonumda yazılım güncelleme ekranına girince cph1951ex11_A.23 yazıyor ve güncel diyor resmi sitede 24.06 tarihinde yayınlanan güncelleme linkini indirdim ama sürüm eski diyor yüklemiyor arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olursanız sevinirim
24.06 tarihli bir güncelleme yayınlanmış sitede ama indirdim yükleme yapmıyorOppo kendi sitesine yüklediğinde oradan kurabilirsiniz.
En son güncelleme telefonunuzda yüklü olandır. Bazı cihazlarda yaşanan sorunlar için veriliyor sitede güncelleme dosyaları ve genelde biraz geriden geliyor.24.06 tarihli bir güncelleme yayınlanmış sitede ama indirdim yükleme yapmıyor
Reno Z modelinin tamamına gelse güncelleme tamam sıra bizde diyeceğim ama adamlar Aynı model cihaza bile bölük pörçük güncelleme veriyorlar. Kimine geliyor kimine gelmiyor falan. Bi' bakıyorsun İspanya güncellemesi yolluyorlar sonra geri çekiyorlar bu yüzden kimi insanın telefonu bozuluyor. Saçma sapan işler. Stajyerlere mi yaptırıyorlar bu işleri anlayamıyorum.Böyle bi güncelleme dağıtımını ilk kez oppo'da görüyorum. Dagitacaksan hepsine dağıt bitsin bir günde bu ne saçmalık şurada ergenlere döndük güncelleme geldi gelecek diye...