- Cihaz
- Reno Z
Tema mağazası neden aktif değil halen yahu en güzel yenilik o olurdu
Aynı fikirdeyim. Açık temada belki renklidir dedim ama daha da çirkin oldular.Asistan gayet güzel olmuş. Tek sorun bildirim çubuğunda uygulama simgelerinin kararması. Renkli daha iyiydi.
Umarım ileriki güncellemelerde düzeltirler.Aynı fikirdeyim. Açık temada belki renklidir dedim ama daha da çirkin oldular.
Ben de öyle umuyorum. Güzel olan birşeyi neden bozarlar ki? En azından değiştirilebilir olmalıydı. Eski parmak izi okuyucu logosunu da geri istiyorum.Umarım ileriki güncellemelerde düzeltirler.
Parmak izi efektlerini de atar mısınız?Ben de öyle umuyorum. Güzel olan birşeyi neden bozarlar ki? En azından değiştirilebilir olmalıydı. Eski parmak izi okuyucu logosunu da geri istiyorum.
Parmak izi efektlerini de atar mısınız?
Rica ederim ne demek. Dediğim gibi her türlü bilgi ve ekran görüntüsü için herkes sorabilir Lütfen çekinmeyin.Bazıları cidden hoş olmuş. Tekrardan teşekkürler.
Arka arkaya çok mesaj attım ama bir dosyayı daha ekleyim. Genel olarak ayarlar menüsü ve simge ayarlarının da vidyosunu hazırladım.Bazıları cidden hoş olmuş. Tekrardan teşekkürler.
bak cağnım nişanlım, tuşlu telefona geçerim mektupla haberleşmek zorunda kalırız.. elbet bana da gelecekSelam dostlar dün saat 17 gibi Reno Z telefonuma güncelleme geldi. İşin komik tarafı telefonlarımızı aynı anda nişanlımla beraber aldık ona hala gelmedi. IMEI yada seri numarasına göre dağıtılıyor sanırım. Genel olarak anlatmak gerekirse performansı inanılmaz arttı. Birçok şeyde değişiklik var. Soracağınız şeyler olursa hepsine üşenmeden cevap verebilirim.