- Cihaz
- Reno 4
Bana da çok saçma geldi değiştirmiş olmaları. Gayet şık ve renkliydi şimdi öyle beyaz beyaz duruyorBaştan 2. ve 3. olan gözüme hoş geldi, ama eskisi ne güzel parmak izi şeklindeydi
Bana da çok saçma geldi değiştirmiş olmaları. Gayet şık ve renkliydi şimdi öyle beyaz beyaz duruyorBaştan 2. ve 3. olan gözüme hoş geldi, ama eskisi ne güzel parmak izi şeklindeydi
Belki 7.1 güncellemesine kadar sesimizi duyup getirirler... Ayrıca şeyi merak ettim de OS6 sürümünde galeri çok kötüydü bana göre, albümler sıralanmıyordu isme göre, albüme fotoğraf atınca en sona gidiyordu ve hafıza kartına taşıdığım fotoğraflar ilk ekranda gözükmüyordu, şimdi düzeltilmiş mi acabaBana da çok saçma geldi değiştirmiş olmaları. Gayet şık ve renkliydi şimdi öyle beyaz beyaz duruyor
Öncelikle kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Hemen teker teker cevaplayım.Belki 7.1 güncellemesine kadar sesimizi duyup getirirler... Ayrıca şeyi merak ettim de OS6 sürümünde galeri çok kötüydü bana göre, albümler sıralanmıyordu isme göre, albüme fotoğraf atınca en sona gidiyordu ve hafıza kartına taşıdığım fotoğraflar ilk ekranda gözükmüyordu, şimdi düzeltilmiş mi acaba
Özel bir fotoğraf vs. yoksa galeriyi atma şansınız var mı?Öncelikle kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Hemen teker teker cevaplayım.
*Galeride yine sıralama yok malesef. En sık kullanılana göre kendi sıralıyor.
*En son çekilenler yine en sonda gösteriliyor
*Reno Z de hafıza kartı desteği olmadığı için bunu deneme şansım yok malesef.
*Bir de önceden son 30 gün diye bir klasör vardı onu göremedim. Sanırım onu da kaldırmışlar. Ama galerinin yeni görünümü öncekinden güzel olmuş bana göre
Estağfurullah ne özürü Büyük ihtimalle diğer şeyde düzelmemiştir ama olsun, yeni görünümün güzel olması da yeterli ya teşekkürlerÖncelikle kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Hemen teker teker cevaplayım.
*Galeride yine sıralama yok malesef. En sık kullanılana göre kendi sıralıyor.
*En son çekilenler yine en sonda gösteriliyor
*Reno Z de hafıza kartı desteği olmadığı için bunu deneme şansım yok malesef.
*Bir de önceden son 30 gün diye bir klasör vardı onu göremedim. Sanırım onu da kaldırmışlar. Ama galerinin yeni görünümü öncekinden güzel olmuş bana göre
Beceriksiz bir sansür oldu sanırımÖzel bir fotoğraf vs. yoksa galeriyi atma şansınız var mı?
Yok hocam, bir şey belli değil. Çok teşekkürler.Beceriksiz bir sansür oldu sanırım
Rica ederim, ne demekYok hocam, bir şey belli değil. Çok teşekkürler.
Kıskandı diye bir seçenek olsaydı beğenme yerine onu kullanırdım Gerçekten güzel olmuşlar. Artık bize gelsin şu güncellemeeeBunlar da diğerleri. Tabi kapalı ekran modundayken baya silik görünüyo ama parmak izi okuyucuya kayıtlı olmayan parmağınızla dokununca mis gibi aydınlanıyor