- Cihaz
- Reno 2Z
Tanımladım yine aynıParmak izi özelliğini kaldırıp yeniden tanımlayınız lütfen parmaklarınızı.
Tanımladım yine aynıParmak izi özelliğini kaldırıp yeniden tanımlayınız lütfen parmaklarınızı.
Sadece sistem ayarlarını sıfırlayınız yada,hiç hard reset atmadıysanız hard reset atınız lütfen.Tanımladım yine aynı
Güncelleme başarılı şuan bi sorun yok olursa yazarımSadece sistem ayarlarını sıfırlayınız yada,hiç hard reset atmadıysanız hard reset atınız lütfen.
Hard reset arttım. Bişi değişmemişti.Sadece sistem ayarlarını sıfırlayınız yada,hiç hard reset atmadıysanız hard reset atınız lütfen.
Arada tarama yapıyorsınuz değill mi isterseniz mobil ağ kullanarak tarama yapınız , müşteri hizmetleri arayınız gelmediğine dair.Bişey diycem bende hiç bir güncelleme yok ne 11 ne bu oppo reno 2 Z cihazım.
Evet yapıyorum şuanda yaptım mobil veri ilerde hala hiçbişey yok ayrıca sanırım söylene arkaşlardan duyduğuma göre arayınca servise gönderin diyorlarmış.Arada tarama yapıyorsınuz değill mi isterseniz mobil ağ kullanarak tarama yapınız , müşteri hizmetleri arayınız gelmediğine dair.
Siz kendi adınıza arayınız bazılarına da ımeı olarak da gönderiyorlar şansınızı deneyinizEvet yapıyorum şuanda yaptım mobil veri ilerde hala hiçbişey yok ayrıca sanırım söylene arkaşlardan duyduğuma göre arayınca servise gönderin diyorlarmış.
Tamam Arıycam.Siz kendi adınıza arayınız bazılarına da ımeı olarak da gönderiyorlar şansınızı deneyiniz