- Cihaz
- Reno 2Z
Yazitipinin ismi nedir nerden yapabiliriz bu yazı tipiniReno2z temmuz ayının güvenlik yaması ve iyileştirme güncellemesi gelmiştir 798 mb lütfen kontrol ediniz.
Mesajlar birleştirildi:
Yazitipinin ismi nedir nerden yapabiliriz bu yazı tipiniReno2z temmuz ayının güvenlik yaması ve iyileştirme güncellemesi gelmiştir 798 mb lütfen kontrol ediniz.
Urwdın boldtalik hello.Yazitipinin ismi nedir nerden yapabiliriz bu yazı tipini
Mesajlar birleştirildi:
Yazı tipleri arama kısmına bölümüne urwdın yazın çıkar.Urwdın boldtalik hello.
Tema mağazından yazı tipleri bölümünden indirebilirsiniz.
Bu Yazı tipleri hoşunuza gidebilir: "URWDIN-BoldItalic". Buradan indirin:Urwdın boldtalik hello.
Tema mağazından yazı tipleri bölümünden indirebilirsiniz.
Kusura bakmayın yíllardír kullanmadíğím marka yok demißsiniz ayní durum xiaomi de de var, mi community uygulamasında haftada 3 kez aynen sizinki gibi konu açarak yorum yapanlar var.Allah aşkına dağıtım devam ediyor yıllardır kullanmadığım marka yok oppo kadar kaypağını görmedim sanki evlere gidip teslim ediyorlar güncellemeyi keske biraz Samsung'tan ders alsalar bu konuda
Sorunları o kadar kısa sürede düzeltmiyorlar bence ve aynı şekilde güncellemeleri göndermede de sorun yaşıyorlar yani kullanıcıların bu şekilde yorum yapıp hoşnutsuz olması gayet normal bana göreKusura bakmayın yíllardír kullanmadíğím marka yok demißsiniz ayní durum xiaomi de de var, mi community uygulamasında haftada 3 kez aynen sizinki gibi konu açarak yorum yapanlar var.
Mesajlar birleştirildi:
Oppo yazılım konusunda çok iyi. Górúnene góre olan sorunlarí %85 oranínda kísa bir súrede çózúyor. Baßka bir markada 1 yíldír sorunlardan súrúnen túrden farklı model kullanícíları ve bende dahil 9. ayım hata düzeltmesi diye üst üste 5 defa yama geldi sorunun biri eksildiyse yeni bir sorun patlak verdi onlarda olmaz olsun, birdaha almam türünden apaçık konular açtılar. ama sadece bahsettiğim markada mí hayír oppo reno 4 lite bir súre yoğun sorun vardí ama tek modelde bu durum mevcuttu. Önemli olan sorunu kısa sürede düzeltmek.
Ne kadar alıyorsun oppoyu böyle savunmak için ya korsun çünkü yada birşeyler aliyor olmalisinKusura bakmayın yíllardír kullanmadíğím marka yok demißsiniz ayní durum xiaomi de de var, mi community uygulamasında haftada 3 kez aynen sizinki gibi konu açarak yorum yapanlar var.
Mesajlar birleştirildi:
Oppo yazılım konusunda çok iyi. Górúnene góre olan sorunlarí %85 oranínda kísa bir súrede çózúyor. Baßka bir markada 1 yíldír sorunlardan súrúnen túrden farklı model kullanícíları ve bende dahil 9. ayım hata düzeltmesi diye üst üste 5 defa yama geldi sorunun biri eksildiyse yeni bir sorun patlak verdi onlarda olmaz olsun, birdaha almam türünden apaçık konular açtılar. ama sadece bahsettiğim markada mí hayír oppo reno 4 lite bir súre yoğun sorun vardí ama tek modelde bu durum mevcuttu. Önemli olan sorunu kısa sürede düzeltmek.
Lütfen suçlayıcı şekilde sataşma yapmayalım,arkadaş görüşünü belirtmiş beğenirsiniz beğenmezsiniz eleştiride bulunabilirsiniz ama suçlamak ithamda bulunmak hoş bir davranış değil.Ne kadar alıyorsun oppoyu böyle savunmak için ya korsun çünkü yada birşeyler aliyor olmalisin
Kusura bakmayin ama ben kanıtlı bir şekilde konuşuyorum karşıda ki varsayım üzerine ben tek başıma da değilim bu konuda oppo bu forumdan ibaret de değil sikayet var Facebook sayfaları vs herkes bu konudan muzdarip hal böyleLütfen suçlayıcı şekilde sataşma yapmayalım,arkadaş görüşünü belirtmiş beğenirsiniz beğenmezsiniz eleştiride bulunabilirsiniz ama suçlamak ithamda bulunmak hoş bir davranış değil.
Sizin içinde aynı şekilde siz kötülemek için ne kadar alıyorsunuz diye söz sarf etse sizin de hoşunuza gitmez.
Ondan dolayı sataşmadan eleştiride kişiliğe hakarete varmadan yorumlarımızı belirtelim lütfen.